Naslovnica
Prehrambeni tehničari i nutricionisti u Pekari "Babić"
Autor: Administrator , 7. 4. 2014.
Učenici prehrane posjetili Pekaru "Babić" u sklopu nastave stručnih predmeta.
Učenici 3.e razreda u sklopu stručnih predmeta posjetili su pekaru „Babić“ u Splitu.
U pratnji tehnologa Ivana Klepe pobliže su upoznali faze tehnološkog procesa proizvodnje kruha i ostalih pekarskih proizvoda, sirnica i bureka, od skladišta sirovina do pečenja i naravno degustacije proizvoda.
Učenici su vidjeli uređaje za proizvodnju , fermentaciju i pečenje tijesta, za skladištenje zamrznutih poluproizvoda, te načine praćenja i kontrolu parametara bitnih za proizvodni proces.
Najdraži dio posjeta bio je obilazak „slastičarne“, tj. proizvodnja čajnog peciva, lisnatog
tijesta i torti koje se ručno izrađuju.
Ovakvi posjeti su jako korisni jer se teorijski dio znanja povezuje s praksom i načinom radom u industriji.
Više klikom ovdje
Izvor: Marija Rapanić, prof.
Tražilica
Oglasna ploča
Hrvatska danas
VIRTUALNA KNJIŽNICA 2024/25
Razglednica naše škole
Učenička zadruga
Prognoza za Kaštela
Globe projekt
EDIT ICT ŽUPANIJA
E-medica
Kalendar
« Siječanj 2025 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
30 | 31 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 |
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |