8. međunarodni kongres "Flour - Bread '15"
Autor: Administrator , 25. 10. 2015.
Učenici i profesori programa prehrana sudjeluju na „Flour - Bread '15", 8. međunarodnom kongresu "Brašno - Kruh '15.", 10. hrvatskom kongresu tehnologa proizvodnje i prerade brašna
Hrvatska agencija za hranu i Prehrambeno-tehnološkifakultet Osijek, uz potporu Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Hrvatskog društva za hipertenziju, organiziraju okrugli stol "Smanjenje udjela soli u pekarskim proizvodima" koji će se održati 30. listopada u Opatijiu u sklopu 10. hrvatskog i 8. međunarodnog kongresa "Brašno - Kruh ’15".
Smanjenje unosa soli u prehrani stanovnika Republike Hrvatske, predviđeno je Strateškim planom za smanjenje prekomjernog unosa soli u RH 2015.- 2019.
Profesori i učenici zanimanja tehničar nutricionist prezentirat će rezultate svojih istraživanja na temu:
"Procjena prihvatljivosti kruha sa smanjenim udjelom soli kod adolescenata i odraslih osoba".
Ovo je još jedno od priznanja profesorima i učenicima i potvrda da se višegodišnji rad, upornost i inovativnost prepoznaju i nagrade, ovaj put, sudjelovanjem na ovako značajnom međunarodnom i hrvatskom kongresu.
« Siječanj 2025 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
30 | 31 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 |
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |