Radionica iz kuharstva "Jednostavan meni"
U petak, 11. studenog 2022. u našoj školi održana je radionica strukovnih nastavnika Regionalnog centra kompetentnosti Ugostiteljsko turističke škole Osijek Damir Abramić, koji je svoje kompetencije usavršio u Francuskoj školi „Le Cordon Bleu“ te voditelj međužupanijskog stručnog vijeća za područje Kuharstva Ivan Gašpić. Na radionici pod nazivom „Jednostavan meni“ učenici su, pod vodstvom nastavnika, prigotovili kao toplo predjelo ragu pileću juhu te kao glavno jelo janjeće kotlete s pireom od ljubičastog kupusa, glaziranom mrkvom i komoračem kao prilozima obogaćenih klicama od češnjaka. Za desert su izradili tartele s jabukama. Radionica je bila vrlo zanimljiva, edukativna i dinamična, učenici su zaista uživali prilikom prigotovljavanja kvalitetnih jela, a kako je to sve izgledalo možete pogledati u nastvaku vijesti.
« Rujan 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |