Aktivnosti u kuharskom praktikumu
Učenici 1. i 2. THK su tijekom drugog polugodišta bili vrlo vrijedni u našem kuharskom praktikumu. Prigotovljavala su se jela raznim tehnološkim postupcima poput kuhanja, pirjanja, pečenja, prženja, blanširanja, sotiranja i gratiniranja. Prigotovljavali smo gotova jela kao i jela po narudžbi gdje su učenici pokazali svoju spretnost i brzinu u prigotovljavanju. Pohvaljujemo ih ovim putem i potičemo daljnjem radu s istim entuzijazmom i željom za stjecanjem novih znanja i vještina. U nastavku možete pogledati fotografije.
« Rujan 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |