Sirevi u ugostiteljskom posluživanju
Učenici 3.razreda turističko hotelijerskih komercijalista na nastavi ugostiteljskog posluživanja učili su o sirevima. Pripremili su jela od sira, salate, sendviče i poslužili razne vrste sireva od svježih, preko mekih sa plemenitom plijesni do tvrdih. Sirevi se poslužuju sa krekerima, suhomesnatim proizvodima, voćem, medom, marmeladom, orašastim plodovima. Kako je sve skupa posloženo možete vidjeti na fotografijama u nastavku vijesti.
« Rujan 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |