Partnerski sastanak u Zadru u sklopu projekta Healthy food choices for a sustainable future
Autor: Danijela Riger-Knez, 9. 4. 2018.
Hotelijersko-turističku i ugostiteljsku školu u Zadru prošli tjedan posjetili su predstavnici naših partnera u projektu. Posjet se odvijao u sklopu Erasmus+ projekta Healthy food choices for a sustainable future, kojeg financira Europska unija.
Partnerski sastanak u Zadru u sklopu projekta Healthy food choices for a sustainable future
Autor: Danijela Riger-Knez, 9. 4. 2018.
Hotelijersko-turističku i ugostiteljsku školu u Zadru prošli tjedan posjetili su predstavnici naših partnera u projektu. Posjet se odvijao u sklopu Erasmus+ projekta Healthy food choices for a sustainable future, kojeg financira Europska unija.
Partnerski sastanak u Zadru u sklopu projekta Healthy food choices for a sustainable future
Autor: Danijela Riger-Knez, 9. 4. 2018.
Hotelijersko-turističku i ugostiteljsku školu u Zadru prošli tjedan posjetili su predstavnici naših partnera u projektu. Posjet se odvijao u sklopu Erasmus+ projekta Healthy food choices for a sustainable future, kojeg financira Europska unija.
| « Siječanj 2025 » | ||||||
| Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
| 30 | 31 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
| 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
| 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
| 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
| 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 |
| 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |








.jpg)



