"Pripremiti-skuhati-kušati" (2)
Autor: Danijela Riger-Knez, 28. 10. 2020.
Nastavljen je školski projekt "Pripremiti-skuhati-kušati". Ovoga su puta učenici 3.d razreda s nastavnicom slastičarstva Kristinom Lončar pripremili dvije francuske slastice: " Clafoutis aux griottes" i " ;Cannelés bordelais". Ovim se projektom želi učenicima približiti francuski jezik okusima, nazivima i sastojcima tradicionalnih francuskih slanih i slatkih jela. Projekt je osmislila profesorica francuskoga jezika Ecija Borčić-Peruza. Fotografije!
"Pripremiti-skuhati-kušati" (2)
Autor: Danijela Riger-Knez, 28. 10. 2020.
Nastavljen je školski projekt "Pripremiti-skuhati-kušati". Ovoga su puta učenici 3.d razreda s nastavnicom slastičarstva Kristinom Lončar pripremili dvije francuske slastice: " Clafoutis aux griottes" i " ;Cannelés bordelais". Ovim se projektom želi učenicima približiti francuski jezik okusima, nazivima i sastojcima tradicionalnih francuskih slanih i slatkih jela. Projekt je osmislila profesorica francuskoga jezika Ecija Borčić-Peruza. Fotografije!
"Pripremiti-skuhati-kušati" (2)
Autor: Danijela Riger-Knez, 28. 10. 2020.
Nastavljen je školski projekt "Pripremiti-skuhati-kušati". Ovoga su puta učenici 3.d razreda s nastavnicom slastičarstva Kristinom Lončar pripremili dvije francuske slastice: " Clafoutis aux griottes" i " ;Cannelés bordelais". Ovim se projektom želi učenicima približiti francuski jezik okusima, nazivima i sastojcima tradicionalnih francuskih slanih i slatkih jela. Projekt je osmislila profesorica francuskoga jezika Ecija Borčić-Peruza. Fotografije!
« Siječanj 2025 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
30 | 31 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 |
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |