"Pripremiti-skuhati-kušati" (3)
Autor: Danijela Riger-Knez, 12. 11. 2020.
U trećoj zajedničkoj radionici školskoga projekta "Pripremiti, skuhati, kušati" sudjelovali su učenici 2.e razreda i njihov nastavnik Mirko Poljak, Učenici su sa svojom profesoricom francuskoga jezika, Ecijom Borčić-Peruza, proučili porijeklo ovih tradicionalnih francuskih jela, naučili nazive i sastojke jela na francuskome jeziku: Soupe à l'oignon (juha od luka), Ratatouille (složenac od povrća), Pâté en croûte (pašteta u tijestu) i Meringue à la crème pâtissière (meringa sa slastičarskom kremom). Fotografije!
"Pripremiti-skuhati-kušati" (3)
Autor: Danijela Riger-Knez, 12. 11. 2020.
U trećoj zajedničkoj radionici školskoga projekta "Pripremiti, skuhati, kušati" sudjelovali su učenici 2.e razreda i njihov nastavnik Mirko Poljak, Učenici su sa svojom profesoricom francuskoga jezika, Ecijom Borčić-Peruza, proučili porijeklo ovih tradicionalnih francuskih jela, naučili nazive i sastojke jela na francuskome jeziku: Soupe à l'oignon (juha od luka), Ratatouille (složenac od povrća), Pâté en croûte (pašteta u tijestu) i Meringue à la crème pâtissière (meringa sa slastičarskom kremom). Fotografije!
"Pripremiti-skuhati-kušati" (3)
Autor: Danijela Riger-Knez, 12. 11. 2020.
U trećoj zajedničkoj radionici školskoga projekta "Pripremiti, skuhati, kušati" sudjelovali su učenici 2.e razreda i njihov nastavnik Mirko Poljak, Učenici su sa svojom profesoricom francuskoga jezika, Ecijom Borčić-Peruza, proučili porijeklo ovih tradicionalnih francuskih jela, naučili nazive i sastojke jela na francuskome jeziku: Soupe à l'oignon (juha od luka), Ratatouille (složenac od povrća), Pâté en croûte (pašteta u tijestu) i Meringue à la crème pâtissière (meringa sa slastičarskom kremom). Fotografije!
« Siječanj 2025 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
30 | 31 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 |
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |