Slatko kroz godine
Autor: Danijela Riger-Knez, 9. 12. 2020.
U sklopu projekta "Slatko kroz godine", školu je posjetio naš bivši učenik Frano Štajduhar koji je prije pet godina završio školovanje za slastičara. Frano je podijelio s učenicima svoje dosadašnje radno iskustvo i prezentirao svoj način izrade medenjaka i božićnoga kruha (Stollen). Bilo je to krasno druženje s učenicima 1.h razreda i vjerujemo da će ovoga Božića više kuća zamirisati cimetom, klinčićima, anisom. Fotografije na instagramu!
Slatko kroz godine
Autor: Danijela Riger-Knez, 9. 12. 2020.
U sklopu projekta "Slatko kroz godine", školu je posjetio naš bivši učenik Frano Štajduhar koji je prije pet godina završio školovanje za slastičara. Frano je podijelio s učenicima svoje dosadašnje radno iskustvo i prezentirao svoj način izrade medenjaka i božićnoga kruha (Stollen). Bilo je to krasno druženje s učenicima 1.h razreda i vjerujemo da će ovoga Božića više kuća zamirisati cimetom, klinčićima, anisom. Fotografije na instagramu!
Slatko kroz godine
Autor: Danijela Riger-Knez, 9. 12. 2020.
U sklopu projekta "Slatko kroz godine", školu je posjetio naš bivši učenik Frano Štajduhar koji je prije pet godina završio školovanje za slastičara. Frano je podijelio s učenicima svoje dosadašnje radno iskustvo i prezentirao svoj način izrade medenjaka i božićnoga kruha (Stollen). Bilo je to krasno druženje s učenicima 1.h razreda i vjerujemo da će ovoga Božića više kuća zamirisati cimetom, klinčićima, anisom. Fotografije na instagramu!
« Siječanj 2025 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
30 | 31 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 |
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |