Završen je projekt "Pripremiti-skuhati-kušati"
Autor: Danijela Riger-Knez, 18. 1. 2021.
Ovaj su projekt osmislili i ostvarili učenici u programu obrazovanja za kuhare i
slastičare, nastavnici kuharstva i slastičarstva i nastavnica francuskoga jezika.
Cilj ovog projekta je povezivanje usvojenih jezičnih elemenata francuskog
jezika tijekom pripreme francuskih tradicionalnih jela kroz tri radionice. Na
početku svake radionice nastavnici su dali učenicima zanimljive i korisne
podatke o načinu pripreme i o porijeklu jela koja će biti pripremljena. Tijekom
radionica učenici su napisali recepte, imenovali i opisali sve sastojke i način
pripreme na francuskom jeziku. Projekt je bio uspješan jer su mu dodani posebni sastojci: puno suradnje i zanosa te obilje dobrog raspoloženja i dobre volje.Više o projektu pročitajte na poveznici https://issuu.com/knjiznicazd/
Završen je projekt "Pripremiti-skuhati-kušati"
Autor: Danijela Riger-Knez, 18. 1. 2021.
Ovaj su projekt osmislili i ostvarili učenici u programu obrazovanja za kuhare i
slastičare, nastavnici kuharstva i slastičarstva i nastavnica francuskoga jezika.
Cilj ovog projekta je povezivanje usvojenih jezičnih elemenata francuskog
jezika tijekom pripreme francuskih tradicionalnih jela kroz tri radionice. Na
početku svake radionice nastavnici su dali učenicima zanimljive i korisne
podatke o načinu pripreme i o porijeklu jela koja će biti pripremljena. Tijekom
radionica učenici su napisali recepte, imenovali i opisali sve sastojke i način
pripreme na francuskom jeziku. Projekt je bio uspješan jer su mu dodani posebni sastojci: puno suradnje i zanosa te obilje dobrog raspoloženja i dobre volje.Više o projektu pročitajte na poveznici https://issuu.com/knjiznicazd/
Završen je projekt "Pripremiti-skuhati-kušati"
Autor: Danijela Riger-Knez, 18. 1. 2021.
Ovaj su projekt osmislili i ostvarili učenici u programu obrazovanja za kuhare i
slastičare, nastavnici kuharstva i slastičarstva i nastavnica francuskoga jezika.
Cilj ovog projekta je povezivanje usvojenih jezičnih elemenata francuskog
jezika tijekom pripreme francuskih tradicionalnih jela kroz tri radionice. Na
početku svake radionice nastavnici su dali učenicima zanimljive i korisne
podatke o načinu pripreme i o porijeklu jela koja će biti pripremljena. Tijekom
radionica učenici su napisali recepte, imenovali i opisali sve sastojke i način
pripreme na francuskom jeziku. Projekt je bio uspješan jer su mu dodani posebni sastojci: puno suradnje i zanosa te obilje dobrog raspoloženja i dobre volje.Više o projektu pročitajte na poveznici https://issuu.com/knjiznicazd/
« Siječanj 2025 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
30 | 31 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 |
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |