U petak 17. ožujka 2017. godine u Srednjoj školi Isidora Kršnjavoga održan je jedan od projekata ugostitelja pod nazivom „Učimo od najboljih “.



U realizaciji projekta sudjelovali su: gospodin Robert Bartac – učenik naše škole prve generacije ugostitelja, koji je svojim radom i trudom postao zamjenik šefa kuhinje u hotelu Osijek, a za današnji projekt pripremao je razna jela od tjestenine, mesa, riba i jela iz woka, te konobar hotela Osijek gospodin Ivica Rajić koji je upoznavao učenike s raznim vrstama vina, prezentiranje vina, dekantiranje vina i sljubljivanje vina s pripremljenim jelima.




U projektu su sudjelovali i učenici ugostiteljskog smjera - kuhari i konobari i njihovi stručni učitelji Marica Canecki, Ana Mirković, Jerko Amidžić i Stanislav Vinković.



Projekt „Učimo od najboljih “ je samo jedan od projekata koji planiramo realizirati u ovoj školskoj godini, jer smatramo da je to jedan od načina prezentiranja ugostiteljske struke i promoviranje ugostiteljskog zanimanja.




Ana Mirković, str. uč.