Održana radionica "Učimo od najboljih"
Autor: Ana Mirković, 26. 4. 2021.
U ugostiteljskom praktikumu održana je 16. 4. 2021. godine radionica „Učimo od najboljih“ koju je vodio Robert Batrac, šef kuhinje hotela Osijek. Na radionici su sudjelovali učenici 3. razreda kuhara i stručni učitelji kuharstva i posluživanja Stanislav Vinković, Ana Mirković i Jerko Amidžić. Tijekom radionice pripremala su se razna jela iz woka i jela azijske kuhinje. Nazivi jela:
- JELA IZ WOKA
- UDONT TJESTENINA GYOZA
- CHICKEN ORANGE
- SVINJSKI FILE U CURRY UMAKU
- YAKITORI RAŽNJIĆI U TERIJAKU UMAKU
Ana Mirković, str. uč.



| Odgoj i obrazovanje |
| > Web 2.0 u nastavi |
| > Online enciklopedija |
| > Agencija za odgoj i ... |
| > Ministarstvo znanost... |
| > Portal za škole - sk... |
| > Sezamweb |
| Informatika |
| > Bug |
| > Vidi |
| > PC Chip |
| > Enter |
| > PC Ekspert |
| Državna matura |
| « Siječanj 2025 » | ||||||
| Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
| 30 | 31 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
| 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
| 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
| 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
| 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 |
| 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |








