Edukativna radionica u ugostiteljskom praktikumu Srednje škole Isidora Kršnjavoga Našice
Autor: Ana Mirković, 14. 2. 2023.
U ugostiteljskom praktikumu Srednje škole Isidora Kršnjavoga Našice 9. veljače 2023. se održala edukativna radionica u suradnji s Regionalnim centrom kompetentnosti (RCK) Osijek za učenike 3. razreda.
Radionicu za kuhare vodio je Robert Batrac, šef kuhinje hotela Osijek na temu: temeljna francuska kuhinja, a za konobare somelijer Zoran Vorkapić na temu: hrana i vino.
U radionici su sudjelovali učenici 3. razreda kuhara i konobara sa stručnim učiteljima, Anom Mirković, Stanislavom Vinkovićem, Jerkom Amidžićem i Silvijom Nekić.
Ana Mirković, str. uč.
Odgoj i obrazovanje |
> Web 2.0 u nastavi |
> Online enciklopedija |
> Agencija za odgoj i ... |
> Ministarstvo znanost... |
> Portal za škole - sk... |
> Sezamweb |
Informatika |
> Bug |
> Vidi |
> PC Chip |
> Enter |
> PC Ekspert |
Državna matura |
« Siječanj 2025 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
30 | 31 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 |
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |