Edukativna radionica u ugostiteljskom praktikumu Srednje škole Isidora Kršnjavoga Našice
Autor: Ana Mirković, 14. 2. 2023.
U ugostiteljskom praktikumu Srednje škole Isidora Kršnjavoga Našice 9. veljače 2023. se održala edukativna radionica u suradnji s Regionalnim centrom kompetentnosti (RCK) Osijek za učenike 3. razreda.
Radionicu za kuhare vodio je Robert Batrac, šef kuhinje hotela Osijek na temu: temeljna francuska kuhinja, a za konobare somelijer Zoran Vorkapić na temu: hrana i vino.
U radionici su sudjelovali učenici 3. razreda kuhara i konobara sa stručnim učiteljima, Anom Mirković, Stanislavom Vinkovićem, Jerkom Amidžićem i Silvijom Nekić.
Ana Mirković, str. uč.










| Odgoj i obrazovanje |
| > Web 2.0 u nastavi |
| > Online enciklopedija |
| > Agencija za odgoj i ... |
| > Ministarstvo znanost... |
| > Portal za škole - sk... |
| > Sezamweb |
| Informatika |
| > Bug |
| > Vidi |
| > PC Chip |
| > Enter |
| > PC Ekspert |
| Državna matura |
| « Siječanj 2025 » | ||||||
| Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
| 30 | 31 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
| 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
| 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
| 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
| 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 |
| 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |








