Radionica prerade mesa i mesnih prerađevina - rad učenika 3. razreda mesara
Autor: Sanja Kurucić, 17. 12. 2014.
Učenici 3. razreda mesara u okviru nastavnog predmeta Prerada mesa i mesne prerađevine imali su za zadatak, usvojena znanja iz područja prerade mesa, primijeniti u proizvodnji kobasica, krvavica i masti. Samostalno su obavili čitav tehnološki proces – od pripreme sirovina, alata i pribora do gotovog proizvoda. Gotove proizvode su kušali, ocjenjivali kvalitetu i prepoznavali eventualne pogreške.
Učenici su u praktičnom radu pokazali izuzetan interes, znanje i vještinu. U praktičnom radu sudjelovali su sljedeći učenici: Nikola Kovačević, Miroslav Čeme i Stjepan Kubaša s voditeljicom prof. Marijom Valenčak.
Odgoj i obrazovanje |
> Web 2.0 u nastavi |
> Online enciklopedija |
> Agencija za odgoj i ... |
> Ministarstvo znanost... |
> Portal za škole - sk... |
> Sezamweb |
Informatika |
> Bug |
> Vidi |
> PC Chip |
> Enter |
> PC Ekspert |
Državna matura |
« Siječanj 2025 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
30 | 31 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 |
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |