preskoči na sadržaj

Industrijsko-obrtnička škola Nova Gradiška

Login
Korisni linkovi

 

 

 

 

 

 

 

  

  

Kalendar
« Srpanj 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji

Brojač posjeta
Ispis statistike od 19. 11. 2020.

Ukupno: 104838
Ovaj mjesec: 18
Ovaj tjedan: 18
Danas: 18
Udžbenici 2023./24.

Učenička zadruga "Šegrt"

Facebook stranica

Instagram račun

Knjižnica Instagram

YouTube kanal

Učenički radovi

Učenički servis

RASPORED ZVONJENJA

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
DOGOTOVLJAVANJE JELA PRED STOLOM GOSTA
Autor: Vedrana Medić, 2. 4. 2024.

„Prošlih tjedana, učenici 3. G razreda (smjer konobar), u praktikumu ugostiteljskog posluživanja obrađivali su temu dogotovljavanje jela pred stolom gosta. Dogotoviti jelo možemo miješanjem, rasijecanjem, kuhanjem, filetiranjem i flambiranjem. Miješanjem smo radili biftek tartar, rasijecali smo piletinu, flambirali smo slano i slatko jelo te filetirali ribu i radili slatki fondi.“


Stjepan Mandić






[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju