Klikom na sliku možete virtualno prošetati našom školom i putem interaktivnih točki upoznati zanimanja koja obrazujemo....
Srednja škola Ivana Trnskoga nalazi se u Hrvatskoj Kostajnici u ulici Hrvatskih branitelja br. 14., neposredno uz Osnovnu školu Davorina Trstenjaka, te sa sportskom dvoranom čini jedan arhitektonski kompleks. Škola se nalazi sjeverno od glavne gradske prometnice u relativno mirnom dijelu grada. Zgrada je okružena zelenim površinama, koje su kultivirane.
Obrazovna područja - programi i trajanje obrazovanja:
trogodišnji program: stolar (klasični model) i
četverogodišnji programi: opća gimnazija,
ekonomist
šumarski tehničar
« Listopad 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
30 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
16. listopada obilježili smo Dane kruha i zahvalnosti za plodove zemlje....
Svoje izložbene štandove, prepune plodova zemlje, kolača i ostalih pekarskih delicija, učenici su i ove godine postavili u holu škole. Stručni žiri u sastavu:
prof. Ana Rizmaul - predsjednica žirija
prof. Nataša Perković i prof. Branka Ljepoja
odlučio je da se ove godine proglase najbolji štandovi u nekoliko kategorija:
POHVALA ZA TRUD: 2B, 4E, 3E i 1B
PRIČA: 3D
RAZNOLIKOST IZLOŽAKA I KOMPOZICIJA ŠTANDA: 2A i 3A
OBLIKOVANJE PEKARSKIH PROIZVODA: 1A
USPJEŠNO SPAJANJE RAZLIČITIH MATERIJALA, BOJA I OKUSA: 1E i 2E
POTPUNA POVEZANOST ELEMENATA U KONCEPCIJI IZLOŽAKA: 3B, 4B i 4A
Slike možete pogledati u našoj foto - galeriji.
16. listopada obilježili smo Dane kruha i zahvalnosti za plodove zemlje....
Svoje izložbene štandove, prepune plodova zemlje, kolača i ostalih pekarskih delicija, učenici su i ove godine postavili u holu škole. Stručni žiri u sastavu:
prof. Ana Rizmaul - predsjednica žirija
prof. Nataša Perković i prof. Branka Ljepoja
odlučio je da se ove godine proglase najbolji štandovi u nekoliko kategorija:
POHVALA ZA TRUD: 2B, 4E, 3E i 1B
PRIČA: 3D
RAZNOLIKOST IZLOŽAKA I KOMPOZICIJA ŠTANDA: 2A i 3A
OBLIKOVANJE PEKARSKIH PROIZVODA: 1A
USPJEŠNO SPAJANJE RAZLIČITIH MATERIJALA, BOJA I OKUSA: 1E i 2E
POTPUNA POVEZANOST ELEMENATA U KONCEPCIJI IZLOŽAKA: 3B, 4B i 4A
Slike možete pogledati u našoj foto - galeriji.