Klikom na sliku možete virtualno prošetati našom školom i putem interaktivnih točki upoznati zanimanja koja obrazujemo....
Srednja škola Ivana Trnskoga nalazi se u Hrvatskoj Kostajnici u ulici Hrvatskih branitelja br. 14., neposredno uz Osnovnu školu Davorina Trstenjaka, te sa sportskom dvoranom čini jedan arhitektonski kompleks. Škola se nalazi sjeverno od glavne gradske prometnice u relativno mirnom dijelu grada. Zgrada je okružena zelenim površinama, koje su kultivirane.
Obrazovna područja - programi i trajanje obrazovanja:
trogodišnji program: stolar (klasični model) i
četverogodišnji programi: opća gimnazija,
ekonomist
šumarski tehničar
« Listopad 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
30 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
Dane kruha – dane zahvalnosti za plodove Zemlje obilježili smo kratkim programom u kojem je sudjelovao školski zbor pod vodstvom profesora Ivice Kotromanovića, a časna Ivanka Ljubica Lisak blagoslovila je hranu molitvom.
Ana Rizmaul, profesorica likovne kulture je zajedno s učenicima estetski uredila hol škole. Ovim putem zahvaljujemo se svim učenicima i njihovim majkama koje su za danas pripremile krušne proizvode….
Razredni odjeli imali su zadatak uz krušne proizvode po izboru pripremiti i tradicionalne kolače austrijskoga podrijetla. Na učeničkim štandovima mogle su se vidjeti krafne, kuglof, išleri, krencli, štrudle, kiflice, keksi, buhtle, kremšnite, i sl.
Cilj obilježavanja Dana kruha tradicionalnim kolačima austrijskog porijekla ima edukativni karakter kako za učenike tako i za nastavnike. Spomenute slastice većinom uzimamo „zdravo za gotovo“ ne razmišljajući o njihovom porijeklu, a one imaju dugu tradiciju pripremanja.
Na kraju je Povjerenstvo od 3 profesora:
odabralo je: 1. najljepši štand sa etno elementima – 2d i 3d
2. najraznovrsniji štand – 4b
3. estetski najuređeniji – 4a
4. štand s najbogatijom ponudom hrane spravljene po receptima koji vuku korijene iz Austro – ugarskog kulinarstva – 1a
Čestitamo svim pobjednicima, a zahvaljujemo i svim ostalim razredima na uloženom trudu.
Dane kruha – dane zahvalnosti za plodove Zemlje obilježili smo kratkim programom u kojem je sudjelovao školski zbor pod vodstvom profesora Ivice Kotromanovića, a časna Ivanka Ljubica Lisak blagoslovila je hranu molitvom.
Ana Rizmaul, profesorica likovne kulture je zajedno s učenicima estetski uredila hol škole. Ovim putem zahvaljujemo se svim učenicima i njihovim majkama koje su za danas pripremile krušne proizvode….
Razredni odjeli imali su zadatak uz krušne proizvode po izboru pripremiti i tradicionalne kolače austrijskoga podrijetla. Na učeničkim štandovima mogle su se vidjeti krafne, kuglof, išleri, krencli, štrudle, kiflice, keksi, buhtle, kremšnite, i sl.
Cilj obilježavanja Dana kruha tradicionalnim kolačima austrijskog porijekla ima edukativni karakter kako za učenike tako i za nastavnike. Spomenute slastice većinom uzimamo „zdravo za gotovo“ ne razmišljajući o njihovom porijeklu, a one imaju dugu tradiciju pripremanja.
Na kraju je Povjerenstvo od 3 profesora:
odabralo je: 1. najljepši štand sa etno elementima – 2d i 3d
2. najraznovrsniji štand – 4b
3. estetski najuređeniji – 4a
4. štand s najbogatijom ponudom hrane spravljene po receptima koji vuku korijene iz Austro – ugarskog kulinarstva – 1a
Čestitamo svim pobjednicima, a zahvaljujemo i svim ostalim razredima na uloženom trudu.