Opća gimnazija
1. Hrvatski jezik
Izborna nastava
14. Vjeronauk/Etika
Izborna nastava
15. Vjeronauk/Etika
Izborna nastava
15. Vjeronauk/Etika
1. Hrvatski jezik
Izborna nastava
15. Vjeronauk/Etika
UGOSTITELJSTVO I TURIZAM
Turističko-hotelijerski komercijalist
| 
 | NASTAVNI PREDMETI | Tjedni broj sati | |||
| 1.r. | 2.r. | 3.r. | 4.r. | ||
| 1. | Hrvatski jezik | 3 | 3 | 3 | 3 | 
| 2. | Povijest | 2 | 2 | _ | _ | 
| 3. | Politika i gospodarstvo | _ | _ | 2 | _ | 
| 4. | Tjelesna i zdravstvena kultura | 2 | 2 | 2 | 2 | 
| 5. | Etika/Vjeronauk | 1 | 1 | 1 | 1 | 
| 
 | 
 | 
 | 
 | 
 | 
 | 
| 
 | UKUPNO ZAJEDNIČKI DIO | 8 | 6 | 8 | 6 | 
| 6. | Strani jezik I- Engleski j. | 3 | 3 | 3 | 3 | 
| 7. | Strani jezik II - Talijanski j./ Njemački j. | 3 | 3 | 2 | 2 | 
| 8. | Gospodarska matematika | 3 | 3 | 2 | 2 | 
| 9. | Računalstvo1) | 2 | 2 | _ | _ | 
| 10. | Poslovna psihologija s komunikacijom | _ | _ | 2 | _ | 
| 11. | Biologija s higijenom i ekologijom | 2 | _ | _ | _ | 
| 12. | Turistički zemljopis | _ | _ | 1 | 1 | 
| 13. | Povijest hrvatske kulturne baštine | _ | _ | 2 | _ | 
| 14. | Gospodarsko pravo | _ | 2 | _ | _ | 
| 15. | Poslovno dopisivanje | 1 | 1 | _ | _ | 
| 16. | Računovodstvo i kontrola | _ | _ | _ | 2 | 
| 17. | Statistika | _ | _ | 2 | _ | 
| 18. | Knjigovodstvo | _ | _ | 2 | 2 | 
| 19. | Organizacija poslovanja poduzeća u ugostiteljstvu | 2 | 2 | 2 | 2 | 
| 20. | Osnove turizma | 2 | _ | _ | _ | 
| 21. | Promet i putničke agencije | _ | _ | _ | 2 | 
| 22. | Marketing u turizmu | _ | _ | _ | 2 | 
| 23. | Recepcijsko poslovanje | _ | _ | _ | 2 | 
| 24. | Poznavanje robe i prehrana | 2 | 2 | _ | _ | 
| 25. | Ugostiteljsko posluživanje | 2 | 3 | 3 | 3 | 
| 26. | Kuharstvo (sa slastičarstvom) | 3 | 4 | 4 | 4 | 
| 
 | UKUPNO POSEBNI STRUČNI DIO | 25 | 27 | 25 | 27 | 
| 
 | PRAKTIČNA NASTAVA2) | 
 | 
 | 
 | 
 | 
| 
 | tjedno | 3 | 3 | 3 | 3 | 
| 
 | ljetna | 182 | 182 | 182 | _ | 
| 
 | 
 | 
 | 
 | 
 | 
 | 
| 
 | SVEUKUPNO | 36 | 36 | 36 | 36 | 
| 
 | 
 | 
 | 
 | 
 | 
 | 
1) Uz podršku računala
2) Praktična nastava od I. do III. razreda izvodi se u ugostiteljstvu (kuharstvo sa slastičarstvom – ugostiteljsko posluživanje, a u IV. razredu izvodi se u hotelu, motelu, pansionu (recepcija, računovodstvo, nabavno-prodajni odjel).
Praktična nastava ostvaruje se 3 sata tijekom nastavne godine i 182 sata za vrijeme ljetnih mjeseci. Ljetna praktična nastava je uvjet za upis u sljedeći razred. Ostvarena praktična nastava evidentira se u dnevniku razreda koji je učenik upisao. Ocjene ostvarene tijekom ljeta evidentiraju se kao ocjene iz praktične nastave u imenik u rujnu.
Konobar
| Nastavni predmeti | Tjedni broj sati | |||
| 1.razred | 2.razred | 3.razred | ||
| I. Zajednički dio | ||||
| 1. | Hrvatski jezik | 3 | 3 | 3 | 
| 2. | Povijest | 2 | - | - | 
| 3. | Politika i gospodarstvo | - | - | 2 | 
| 4. | Tjelesna i zdravstvena kultura | 2 | 2 | 2 | 
| 5. | Etika / Vjeronauk | 1 | 1 | 1 | 
| Ukupno zajednički dio | 10 | 6 | 6 | |
| II. Posebni dio | ||||
| 6. | Engleski jezik - strani jezik I | 3 | 3 | 3 | 
| 7. | Njemački jezik - strani jezik II | 2 | 2 | 3 | 
| 8. | Gospodarska matematika | 2 | 2 | 2 | 
| 9. | Računalstvo | 2 | 1 | - | 
| 10. | Povijest hrvatske kulturne baštine | - | - | 2 | 
| 11. | Biologija s higijenom i ekologijom | 2 | - | - | 
| 12. | Poslovna psihologija i komunikacija | - | 2 | - | 
| 13. | Osnove turizma | 2 | - | - | 
| 14 | Turistička geografija Hrvatske | - | 2 | - | 
| 15. | Organizacija poslovanja ugostiteljskih poduzeća | - | 2 | 2 | 
| 16. | Marketing u turizmu | - | - | 1 | 
| 17. | Kuharstvo | - | 2 | - | 
| 18. | Ugostiteljsko posluživanje | 5 | 5 | 6 | 
| 19. | Poznavanje robe i prehrana | 2 | 1 | 1 | 
| Ukupno posebni dio | 18 | 22 | 22 | |
| Praktična nastava | ||||
| 
 | Tjedno | 8 | 8 | 8 | 
| 
 | Ljetna | 182 | 182 | - | 
| SVEUKUPNO | 36 | 36 | 36 | |
Praktična nastava ostvaruje se 8 sati tijekom nastavne godine i 182 sata za vrijeme ljetnih mjeseci. Ljetna praktična nastava je uvjet za upis u sljedeći razred. Ostvarena praktična nastava evidentira se u dnevniku razreda koji je učenik upisao. Ocjene ostvarene tijekom ljeta evidentiraju se kao ocjene iz praktične nastave u imenik u rujnu.
Kuhar
| Nastavni predmeti | Tjedni broj sati | |||
| 1.razred | 2.razred | 3.razred | ||
| I. Zajednički dio | ||||
| 1. | Hrvatski jezik | 3 | 3 | 3 | 
| 2. | Povijest | 2 | - | - | 
| 3. | Politika i gospodarstvo | - | - | 2 | 
| 4. | Tjelesna i zdravstvena kultura | 2 | 2 | 2 | 
| 5. | Etika / Vjeronauk | 1 | 1 | 1 | 
| Ukupno zajednički dio | 10 | 6 | 6 | |
| II. Posebni dio | ||||
| 6. | Engleski jezik - strani jezik I | 2 | 2 | 2 | 
| 7. | Njemački jezik - strani jezik II | 2 | 2 | 3 | 
| 8. | Gospodarska matematika | 2 | 2 | 2 | 
| 9. | Računalstvo | 2 | 1 | - | 
| 10. | Povijest hrvatske kulturne baštine | - | - | 2 | 
| 11. | Biologija s higijenom i ekologijom | 1 | 2 | - | 
| 12. | Organizacija poslovanja ugostiteljskih poduzeća | - | 2 | 2 | 
| 13. | Osnove turizma | 2 | - | - | 
| 14. | Poznavanje robe i prehrana | 2 | 2 | 2 | 
| 15. | Ugostiteljsko posluživanje | - | 2 | - | 
| 16. | Kuharstvo | 7 | 7 | 8 | 
| Ukupno posebni stručni dio | 18 | 22 | 22 | |
| Praktična nastava | ||||
| 
 | Tjedno | 8 | 8 | 8 | 
| 
 | Ljetna | 182 | 182 | - | 
| SVEUKUPNO | 36 | 36 | 36 | |
Praktična nastava ostvaruje se 8 sati tijekom nastavne godine i 182 sata za vrijeme ljetnih mjeseci. Ljetna praktična nastava je uvjet za upis u sljedeći razred. Ostvarena praktična nastava evidentira se u dnevniku razreda koji je učenik upisao. Ocjene ostvarene tijekom ljeta evidentiraju se kao ocjene iz praktične nastave u imenik u rujnu.
| « Veljača 2024 » | ||||||
| Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne | 
| 29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 | 4 | 
| 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 
| 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 
| 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 
| 26 | 27 | 28 | 29 | 1 | 2 | 3 | 
| 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 




