preskoči na sadržaj

Obrtničko-industrijska škola Županja

Login
Tražilica
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Radionica "Fermentirano je zdravo!"
Autor: Katarina Nol, 28. 9. 2021.

Međunarodni dan vegetarijanca obilježava se 1. listopada. U našoj školi strukovna nastavnica kuharstva Ivana Milaković održala je praktičnu vegansku radionicu i predavanje na temu "Fermentirano je zdravo!" za članove stručnog vijeća turizma i ugostiteljstva.

Upoznali smo što je to fermentacija, kako se fermentira povrće te koje su blagodati konzumacije fermentiranog povrća za naše zdravlje. Kombinirali smo mahunarke s kimchijem, burgere od leće s ukiseljenim krastavcima, krekere od sjemenki s fermentiranim lukom i humusom. Na ovaj smo način upoznali drugačije oblike prehrane, prigodno obilježili nadolazeći dan vegetarijanaca i lijepo se družili.

Fotografije s veganske radionice možete pogledati u foto-galeriji.






[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju