Taste the Mediterranean
Autor: Željko Cvitković-Đone, 11. 10. 2023.
Od 04.-08.10.2023.god.,održan je jedinstveni mediteranski festival Taste the Mediterranean u Splitu. Privatna škola Wallner i ove je godine bila domaćin Masterclassu chefova za najbolje učenike ugostiteljkih škola i domaće kuhare .Od naših učenika sudjelovao je Poljak Roko i Bošković Andrija uz pratnju svojih mentora Gorana Batarela i Zdravka Hrgovića.
Učenici su sudjelovali u izvođenju Masterclasses gostujućih chefova Festivala
-chef Massimo Quaglia, maestro pizzaiolo, restoran Mama, Lendinara – Rovigo (Italija)
-pastry chef Talia Richard Carvajal, glavni operativni i kreativni direktor Hart Bageri bakery u Copenhagenu (Danska)
chef Roko Nikolić, chef u restoranu ZOI, Split (Hrvatska), 3 toke Gault&Millau Croatia
-chef Jasmina Vukašinović, restoran Jasmina A Maslina, Novi Sad (Srbija), 2 toke Gault&Millau Serbia
chef Ippei Uemura, restoran Tabi, Marseille (Francuska) – Michelin preporuka, 3 toke Gault&Millau France
chef Richard Abou Zaki, restoran Retroscena, Porto San Giorgio (Italija) – 1 Michelin *
chef Michel Basaldella, restoran Le Grand Puetch, Mimet (Francuska)
chef Christos Amantos, član Upravnog odbora grčkog kluba chefova
chef Vesna Miletić, restoran Tač, Zagreb (Hrvatska), 3 toke Gault&Millau Croatia, Trofej chef tradicijske kuhinje Gault&Millau Croatia 2019., Michelin preporuka
chef Paul Ivić, restoran TIAN Beč (Austrija) – 4 toke Gault&Millau Austria, 1 Michelin*, vegetarijanska i vegan kuhinj
Učenici su sudjelovanjem na ovom Masterclassu stekli nova znanja i vještine nephodne za buduća napredovanja u struci.
Zdravko Hrgović
Taste the Mediterranean
Autor: Željko Cvitković-Đone, 11. 10. 2023.
Od 04.-08.10.2023.god.,održan je jedinstveni mediteranski festival Taste the Mediterranean u Splitu. Privatna škola Wallner i ove je godine bila domaćin Masterclassu chefova za najbolje učenike ugostiteljkih škola i domaće kuhare .Od naših učenika sudjelovao je Poljak Roko i Bošković Andrija uz pratnju svojih mentora Gorana Batarela i Zdravka Hrgovića.
Učenici su sudjelovali u izvođenju Masterclasses gostujućih chefova Festivala
-chef Massimo Quaglia, maestro pizzaiolo, restoran Mama, Lendinara – Rovigo (Italija)
-pastry chef Talia Richard Carvajal, glavni operativni i kreativni direktor Hart Bageri bakery u Copenhagenu (Danska)
chef Roko Nikolić, chef u restoranu ZOI, Split (Hrvatska), 3 toke Gault&Millau Croatia
-chef Jasmina Vukašinović, restoran Jasmina A Maslina, Novi Sad (Srbija), 2 toke Gault&Millau Serbia
chef Ippei Uemura, restoran Tabi, Marseille (Francuska) – Michelin preporuka, 3 toke Gault&Millau France
chef Richard Abou Zaki, restoran Retroscena, Porto San Giorgio (Italija) – 1 Michelin *
chef Michel Basaldella, restoran Le Grand Puetch, Mimet (Francuska)
chef Christos Amantos, član Upravnog odbora grčkog kluba chefova
chef Vesna Miletić, restoran Tač, Zagreb (Hrvatska), 3 toke Gault&Millau Croatia, Trofej chef tradicijske kuhinje Gault&Millau Croatia 2019., Michelin preporuka
chef Paul Ivić, restoran TIAN Beč (Austrija) – 4 toke Gault&Millau Austria, 1 Michelin*, vegetarijanska i vegan kuhinj
Učenici su sudjelovanjem na ovom Masterclassu stekli nova znanja i vještine nephodne za buduća napredovanja u struci.
Zdravko Hrgović
Profesionalno usmjeravanje
učenika završnih razreda
srednjih škola
https://e-usmjeravanie.hzz.hr/Predanketa
« Listopad 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
30 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
Objašnjenje rang lista.PDF
Preporuke za rješavanje matematike.PDF
KORISNI LINKOVI I MI... |
> MINISTARSTVO ZNANOST... |
> MINISTARSTVO GOSPODA... |
> Nacionalni centar za... |
> Agencija za strukovn... |
Dnevni tisak i portali |