Terenska nastava -13. Nacionalni sajam pršuta Sinj 2018.
Autor: Željko Cvitković-Đone, 28. 3. 2018.
Dana 24. ožujka 2018. učenici 4.B. razreda naše škole u pratnji svojih profesorica Vlatke Bilobrk Vučemilo, Mateje Pavić Poljak i Nade Ratković posjetili su u hotelu Alkar, 13.Nacionalni sajam pršuta i trajnih suhomesnatih proizvoda s međunarodnim sudjelovanjem Sinj 2018. Cilj posjete sajmu je povezivanje teorijskih i praktičnih znanja, razvijanje kulturnih navika, stjecanje znanja uz interdisciplinarni pristup te poticanje novih izvora znanja. Na sajmu svoje proizvode izložilo je 75 izlagača iz Hrvatske i BiH. Uz pršute i ostale suhomesnate proizvode u ponudi su bile i ostale delicije, maslinovo ulje, sirevi, vino, soparnik, autohtoni suveniri i rukotvorine. Učenici su uživali u brojnim revijalnim i edukativnim prezentacijama proizvođača i izlagača te bogatom kulturno-umjetničkom programu. Tradicijska hrana je predstavljena u prezentaciji kroz program „U zemane“ Učenici su degustirali razne delicije, a najviše ih je oduševila degustacija različitih vrsta pršuta i sireva. Nada Ratković, mag.oec. profesorica ekonomske grupe predmeta Fotogalerija u prilogu.
Terenska nastava -13. Nacionalni sajam pršuta Sinj 2018.
Autor: Željko Cvitković-Đone, 28. 3. 2018.
Dana 24. ožujka 2018. učenici 4.B. razreda naše škole u pratnji svojih profesorica Vlatke Bilobrk Vučemilo, Mateje Pavić Poljak i Nade Ratković posjetili su u hotelu Alkar, 13.Nacionalni sajam pršuta i trajnih suhomesnatih proizvoda s međunarodnim sudjelovanjem Sinj 2018. Cilj posjete sajmu je povezivanje teorijskih i praktičnih znanja, razvijanje kulturnih navika, stjecanje znanja uz interdisciplinarni pristup te poticanje novih izvora znanja. Na sajmu svoje proizvode izložilo je 75 izlagača iz Hrvatske i BiH. Uz pršute i ostale suhomesnate proizvode u ponudi su bile i ostale delicije, maslinovo ulje, sirevi, vino, soparnik, autohtoni suveniri i rukotvorine. Učenici su uživali u brojnim revijalnim i edukativnim prezentacijama proizvođača i izlagača te bogatom kulturno-umjetničkom programu. Tradicijska hrana je predstavljena u prezentaciji kroz program „U zemane“ Učenici su degustirali razne delicije, a najviše ih je oduševila degustacija različitih vrsta pršuta i sireva. Nada Ratković, mag.oec. profesorica ekonomske grupe predmeta Fotogalerija u prilogu.
Profesionalno usmjeravanje
učenika završnih razreda
srednjih škola
https://e-usmjeravanie.hzz.hr/Predanketa
« Listopad 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
30 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
Objašnjenje rang lista.PDF
Preporuke za rješavanje matematike.PDF
KORISNI LINKOVI I MI... |
> MINISTARSTVO ZNANOST... |
> MINISTARSTVO GOSPODA... |
> Nacionalni centar za... |
> Agencija za strukovn... |
Dnevni tisak i portali |