14.Nacionalni sajam pršuta Sinj 2019. -Terenska nastava
Autor: Nada Ratković, 13. 4. 2019.
Dana 13. travnja 2019. učenici 3.A i 4.A. razreda naše škole u pratnji profesorica Marijane Bilandžić, Ivane Cvitković i Nade Ratković posjetili su u hotelu Alkar, 14. Nacionalni sajam pršuta i trajnih suhomesnatih proizvoda s međunarodnim sudjelovanjem Sinj 2019. Našim učenicima su se pridružili i učenici Komercijalno-trgovačke škole Split. Cilj posjete sajmu je povezivanje teorijskih i praktičnih znanja, razvijanje kulturnih navika, stjecanje znanja uz interdisciplinarni pristup te poticanje novih izvora znanja.


Već tradicionalno svake godine učenici naše škole posjećuju Nacionalni sajam pršuta i trajnih suhomesnatih proizvoda. Tako su dana 13. travnja 2019. učenici 3.A i 4.A. razreda naše škole u pratnji svojih profesorica Marijane Bilandžić, Ivane Cvitković i Nade Ratković posjetili hotel Alkar, gdje se održavao 14. Nacionalni sajam pršuta i trajnih suhomesnatih proizvoda s međunarodnim sudjelovanjem Sinj 2019.

Učenici 4. A, maturanti koji broje dane do kraja nastave nisu željeli ni ove godine propustiti posjet sajmu.
Učenicima 3. A razreda pridružili su se i učenici Komercijalno-trgovačke škole Split.
 
 
                    
Cilj posjete sajmu je povezivanje teorijskih i praktičnih znanja, razvijanje kulturnih navika, stjecanje znanja uz interdisciplinarni pristup te poticanje novih izvora znanja.
 
  
Na sajmu svoje proizvode izložilo je 70-tak izlagača iz Hrvatske, Slovenije i BiH. Uz pršute i ostale suhomesnate proizvode u ponudi su bile i ostale delicije, maslinovo ulje, bučino ulje, sirevi, pčelarski proizvodi, vino, soparnik, autohtoni suveniri i rukotvorine.
 
 
 
 
Učenici su uživali u brojnim revijalnim i edukativnim prezentacijama proizvođača i izlagača te bogatom kulturno-umjetničkom programu.
Učenici su uživali u predavanju „Perspektive demografije i mladi u Republici Hrvatskoj i EU“.
Tradicijska hrana je predstavljena u prezentaciji kroz program „U zemane“

Učenici su degustirali razne delicije, a najviše ih je oduševila degustacija različitih vrsta pršuta i sireva.
14.Nacionalni sajam pršuta Sinj 2019. -Terenska nastava
Autor: Nada Ratković, 13. 4. 2019.
Dana 13. travnja 2019. učenici 3.A i 4.A. razreda naše škole u pratnji profesorica Marijane Bilandžić, Ivane Cvitković i Nade Ratković posjetili su u hotelu Alkar, 14. Nacionalni sajam pršuta i trajnih suhomesnatih proizvoda s međunarodnim sudjelovanjem Sinj 2019. Našim učenicima su se pridružili i učenici Komercijalno-trgovačke škole Split. Cilj posjete sajmu je povezivanje teorijskih i praktičnih znanja, razvijanje kulturnih navika, stjecanje znanja uz interdisciplinarni pristup te poticanje novih izvora znanja.


Već tradicionalno svake godine učenici naše škole posjećuju Nacionalni sajam pršuta i trajnih suhomesnatih proizvoda. Tako su dana 13. travnja 2019. učenici 3.A i 4.A. razreda naše škole u pratnji svojih profesorica Marijane Bilandžić, Ivane Cvitković i Nade Ratković posjetili hotel Alkar, gdje se održavao 14. Nacionalni sajam pršuta i trajnih suhomesnatih proizvoda s međunarodnim sudjelovanjem Sinj 2019.

Učenici 4. A, maturanti koji broje dane do kraja nastave nisu željeli ni ove godine propustiti posjet sajmu.
Učenicima 3. A razreda pridružili su se i učenici Komercijalno-trgovačke škole Split.
 
 
                    
Cilj posjete sajmu je povezivanje teorijskih i praktičnih znanja, razvijanje kulturnih navika, stjecanje znanja uz interdisciplinarni pristup te poticanje novih izvora znanja.
 
  
Na sajmu svoje proizvode izložilo je 70-tak izlagača iz Hrvatske, Slovenije i BiH. Uz pršute i ostale suhomesnate proizvode u ponudi su bile i ostale delicije, maslinovo ulje, bučino ulje, sirevi, pčelarski proizvodi, vino, soparnik, autohtoni suveniri i rukotvorine.
 
 
 
 
Učenici su uživali u brojnim revijalnim i edukativnim prezentacijama proizvođača i izlagača te bogatom kulturno-umjetničkom programu.
Učenici su uživali u predavanju „Perspektive demografije i mladi u Republici Hrvatskoj i EU“.
Tradicijska hrana je predstavljena u prezentaciji kroz program „U zemane“

Učenici su degustirali razne delicije, a najviše ih je oduševila degustacija različitih vrsta pršuta i sireva.
  
Profesionalno usmjeravanje
učenika završnih razreda
srednjih škola
https://e-usmjeravanie.hzz.hr/Predanketa
| « Listopad 2024 » | ||||||
| Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne | 
| 30 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 
| 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 
| 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 
| 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 
| 28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 | 
| 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 
Objašnjenje rang lista.PDF
Preporuke za rješavanje matematike.PDF
| KORISNI LINKOVI I MI... |  | 
| > MINISTARSTVO ZNANOST... | 
| > MINISTARSTVO GOSPODA... | 
| > Nacionalni centar za... | 
| > Agencija za strukovn... | 
|  | 
| Dnevni tisak i portali |  | 
|  | 



 
			


.png)


















