Dan kruha i zahvalnosti za plodove zemlje
Autor: Branka Vlastelica -čelik, 5. 11. 2019.
Dan kruha i dan zahvalnosti za plodove zemlje tradicionalno se obilježava svake godine tijekom mjeseca listopada. U četvrtak, 31. listopada svečano su ga proslavili i učenici i profesori naše škole. Blagoslovljen si, Gospodine, Bože svega svijeta: od tvoje darežljivosti primismo kruh što ti ga prinosimo; ovaj plod zemlje i rada ruku čovječjih postat će nam kruhom života.
Kao i već niz prethodnih godina, naša kreativna organizatorica, lučonoša i duh pokretač mnogih lijepih manifestacija, profesorica Helena Balajić pobrinula se da škola zasja ukrašena jesenskim plodovima, krušnim proizvodima i tradicionalnim pomagalima za pripremu kruha. Školski atrij zablistao je okićen bojama i ispunjen mirisima koje može stvoriti samo priroda u najljepšem godišnjem dobu.
Zahvalni za blagoslov kruha našeg svagdašnjeg, u vedrom ozračju blagovali smo raznovrsne i ukusne pogače, fritule, kolače, pletenice, kroštule, uštipke, a dobrom raspoloženju dodatno su pridonijeli inovativni i vrijedni maturanti koji su se natjecali u uređenju i prezentaciji svojih slastica.
Tročlano povjerenstvo imalo je nezahvalan zadatak izdvojiti najbolje i tražiti kruha svr' pogače. U jutarnjoj smjeni profesorice Ivana Cvitković, Sanja Nikolić i Nada Ratković, a u poslijepodnevnoj profesorice Katarina Sablić, Željka Vuko i Anđela Šuste nagradile su najuspješnije i najkreativnije odjele prigodnim poklonom.
Dan kruha i zahvalnosti za plodove zemlje
Autor: Branka Vlastelica -čelik, 5. 11. 2019.
Dan kruha i dan zahvalnosti za plodove zemlje tradicionalno se obilježava svake godine tijekom mjeseca listopada. U četvrtak, 31. listopada svečano su ga proslavili i učenici i profesori naše škole. Blagoslovljen si, Gospodine, Bože svega svijeta: od tvoje darežljivosti primismo kruh što ti ga prinosimo; ovaj plod zemlje i rada ruku čovječjih postat će nam kruhom života.
Kao i već niz prethodnih godina, naša kreativna organizatorica, lučonoša i duh pokretač mnogih lijepih manifestacija, profesorica Helena Balajić pobrinula se da škola zasja ukrašena jesenskim plodovima, krušnim proizvodima i tradicionalnim pomagalima za pripremu kruha. Školski atrij zablistao je okićen bojama i ispunjen mirisima koje može stvoriti samo priroda u najljepšem godišnjem dobu.
Zahvalni za blagoslov kruha našeg svagdašnjeg, u vedrom ozračju blagovali smo raznovrsne i ukusne pogače, fritule, kolače, pletenice, kroštule, uštipke, a dobrom raspoloženju dodatno su pridonijeli inovativni i vrijedni maturanti koji su se natjecali u uređenju i prezentaciji svojih slastica.
Tročlano povjerenstvo imalo je nezahvalan zadatak izdvojiti najbolje i tražiti kruha svr' pogače. U jutarnjoj smjeni profesorice Ivana Cvitković, Sanja Nikolić i Nada Ratković, a u poslijepodnevnoj profesorice Katarina Sablić, Željka Vuko i Anđela Šuste nagradile su najuspješnije i najkreativnije odjele prigodnim poklonom.
Profesionalno usmjeravanje
učenika završnih razreda
srednjih škola
https://e-usmjeravanie.hzz.hr/Predanketa
« Listopad 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
30 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
Objašnjenje rang lista.PDF
Preporuke za rješavanje matematike.PDF
KORISNI LINKOVI I MI... |
> MINISTARSTVO ZNANOST... |
> MINISTARSTVO GOSPODA... |
> Nacionalni centar za... |
> Agencija za strukovn... |
Dnevni tisak i portali |