DANI KRUHA I ZAHVALNOSTI ZA PLODOVE ZEMLJE I LJUDSKI RAD - 3. razred
Autor: Nataša Fadiga, 20. 11. 2022.
Ovog četvrtka, 20.10. su učenici 4. razreda obilježili Dan kruha i zahvalili se za plodove zemlje i marljivi rad ljudi tijekom godine. Osim izložbe jesenskih plodova s naših njiva, vrtova, voćnjaka, vinograda i iz šume, interpretacije teksta o važnosti kruha u našem svakodnevnom životu, likovnih radova s motivima pekarskih proizvoda učenici su pod vodstvom svoje učiteljice prionuli jednom praktičnom radu te se okušali u pripravi i pečenju savijače od maka. Svi su marljivo odradili zadani dio posla, vidjeli i zapamtili potrebne sastojke i redoslijed rada u pripravi savijače te željno iščekivali kada će se savijača ispeći kako bi je probali.
Zadovoljni izgedom i opojnim mirisom pečene savijače, s užitkom su probali savijaču koju su sami pripremili. Uživali su u okusu savijače, a isto tako u cijelom integriranom danu s različitim aktivnostima posvećenim Danima kruha.
Biserka Leskovar
1.jpg (219.15 KB)
2.jpg (199.47 KB)
3.jpg (218.26 KB)
4.jpg (214.64 KB)
6.jpg (219.15 KB)
« Listopad 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
30 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
Ukupno: 153781
Ovaj mjesec: 277
Danas: 85