Tijekom cijele nastavne godine učenici su se bavili praktičnim aktivnostima koje im mogu poslužiti u svakodnevnom životu. To su šivanje, krpanje, krojenje, pečenje, kuhanje, pirjanje, prženje. Učenici su bili veoma aktivni u obavljanju tih aktivnosti, stjecali su osjećaj za zajednički rad ali i doprinos individualnog rada zajedničkom radu. Razvijali su odgovornost, postupnost i temeljitost u obavljanju aktivnosti. Razvijali su estetske i higijenske navike. Stekli su osjećaj za primjenjivost znanja i vještina u svakodnevici.
Tražilica
Web stranice
Kalendar
« Srpanj 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 | 4 |
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
Brojač posjeta
Ispis statistike od 10. 6. 2015.
Ukupno: 153783
Ovaj mjesec: 279
Danas: 87
Ukupno: 153783
Ovaj mjesec: 279
Danas: 87