preskoči na sadržaj

Osnovna škola Bariše Granića Meštra Baška Voda

Login
Kalendar
« Ožujak 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji

ŠK. G. 2023./2024.





Korisni linkovi

Office365 Education



Agencija za odgoj i obrazovanje


CI SDŽ - Centri izvrsnosti SDŽ


EDIT CodeSchool



 Dabar - Međunarodno natjecanje iz informatike i računalnog razmišljanja


e-Knjižnica




Portal za škole

Anketa
Kojih sadržaja biste željeli više na stranicama naše škole?






Pitanja i odgovori
 Naslov: FAQ

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja
Forum



ŠKOLSKI BUS


 


 

Vrijeme

 
Nova lozinka

Hrabri telefon

Zaustavimo (elektroničko) nasilje

Sigurniji internet

Centar za sigurniji internet

 

Nauči sve o internetu!

 

Pet za net

Seksualna edukacija za mlade

Medijska pismenost

Medijska pismenost

Surfaj sigurnije

Sigurnije na Internetu

#SurfajSigurnije

Sigrunost bežićnih mreža

#SurfajSigurnije na društvenim mrežama

#SurfajSigurnije Mali pojmovnik

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Svjetski dan hrane
Autor: Administrator , 20. 10. 2014.

U četvrtak, 16.10.2014. godine obilježili smo Svjetski dan hrane. Tim povodom učenici viših razrada, članovi sekcija „Prehranom do zdravlja“ i „Anđeoske ruke“, pod budnim okom svojih voditeljica, nastavnice Vesne Šarić i vjeroučiteljice č.s. Ankice Džajić pripremili su domaću marmeladu od jabuka i krušaka, a školska kuharica, teta Ane, ispekla je domaći kruh.


Prije same degustacije domaćih proizvoda č.s. Ankica je s nekolicinom učenika V. razreda u školskoh holu održala kratku priredbu na temu važnosti hrane za živor i potrebi zdravog hranjenja. Najvažnija poruka rečena je na kraju gdje su učenici obećali da neće bacati hranu imajući na umu milione gladnih u svijetu.

Na školskom panou prekoputa kuhinje učenici iz „Eko sekcije“ prema uputama svoje voditeljice nastavnice Ivane Martinović obilježili su Dan jabuka i to tako što su pisali o važnosti i prehrambenim vrijednostima jabuka, a sve su popratili slikama koje su slikali prilikom pripremanja marmelade, gdje su učenici vrijedno gulili, ribali i kuhali jabuke.

 

 

 

 




[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju