TJEDAN ZDRAVOG DORUČKA I RUČKA
Autor: Mirjana Lesić, 14. 10. 2022.
Naša Škola i ove godine uključila se u obilježavanje Tjedna zdravog školskog doručka koji se provodi na nacionalnoj razini kako bi se podigla svijest o važnosti nutritivno bogatog doručka za svako dijete. Stoga su vrijedne ruke naših kuharica pripremile, ne samo zdravu marendu za sve učenike, već i zdrav ručak i užinu za učenike u produženom boravku.
Od 10. 10. do 14. 10. 2022. - MARENDA
Ponedjeljak |
Margo, kruh, med, čaj s limuno |
Utorak |
Pileći rižoto, krastavac, kruh |
Srijeda |
Integralni otočki sendvič, voće |
Četvrtak |
Varivo poriluk, hrenovka, kruh |
Petak |
Salata od tune, integralni kruh |
Od 10. 10. do 14. 10. 2022. – PRODUŽENI BORAVAK
Ponedjeljak |
Krumpir, poriluk, kosani odrezak / Kolač |
Utorak |
Piletina u saftu, palenta, kruh, salata /Kolač |
Srijeda |
Pizza od piletine, krem juha / Kolač |
Četvrtak |
Špinat, krumpir, jaje, kruh/ Kolač |
Petak |
Oslić pohani, krumpir, kruh, salata / Kolač |
Možda smo Vam ponudili ideju što skuhati ovaj vikend ….
Marija Brozović
Razredna.docx
5.RAZRED GOO.docx
6.RAZRED GOO.docx
7.RAZRED GOO.docx
8.RAZRED GOO.docx
- Pravilnik o zaštiti na radu Osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić Ogulin.pdf
- Pravilnik_o_kriterijima_za_izricanje_pedagoskih_mjera_NN_br_94_2015.pdf
- Pravilnik_o_izvodenju_izleta_ekskurzija.pdf
- Pravilnik o načinima , postupcima i elementima vrednovanja.pdf
- Odluka_o_REALIZAC.ODMORA_za_ucenike_KZ_sk.god._2019-20..pdf
linkovi |