preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Ljubo Babić" Jastrebarsko

Login

VOZNI RED

Raspored zvona

   Prije podne
   8:00–8:45–prvi sat
   8:45–8:50–mali odmor
   8:50–9:35–drugi sat
   9:35–9:40–mali odmor
   9:40–10:25–treći sat
   10:25–10:40–veliki odmor
   10:40–11:25–četvrti sat
   11:25–11:30–mali odmor
   11:30–12:15–peti sat
   12:15–12:20–mali odmor
   12:20–13:05–šesti sat
   13:05-13:10 - mali odmor
   13:10–13:55-sedmi/nulti sat

   Poslije podne
   14:00–14:45–prvi sat
   14:45–14:50–mali odmor
   14:50–15:35–drugi sat
   15:35–15:40–mali odmor
   15:40–16:25–treći sat
   16:25–16:40–veliki odmor
   16:40–17:25–četvrti sat
   17:25–17:30–mali odmor
   17:30–18:15–peti sat
   18:15–18:20–mali odmor
   18:20–19:05–šesti sat

 

 

SLUŠAONICA

OD VRTIĆA DO ŠKOLE

MONOGRAFIJA ŠKOLE

KNJIŽNICA ONLINE

SIGURNIJI INTERNET

 

NAGRADA GRADA

Brojač posjeta
Ispis statistike od 12. 1. 2011.

Ukupno: 1682972
Danas: 72

Korisni linkovi

 

Najnovije vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
DANI KRUHA - DANI ZAHVALNOSTI ZA PLODOVE ZEMLJE
Autor: Administrator , 11. 10. 2018.

Dani kruha - dani zahvalnosti za plodove zemlje obilježavali su se ovih dana u nižim razredima naše škole. Učenici 3. c i 3. d razreda zajedno su obilježili Dane zahvalnosti za plodove zemlje sa svojim učiteljicama Irenom Borojević i Lidijom Križanić. Glavni cilj bio je aktivno sudjelovati u izradi kruha pripremom namirnica, izradom i na kraju kušanjem.


Ove su se godine odlučili za bijeli kruh i kruh od integralnog brašna s dodatkom raznih sjemenki. Osim zaključka da i nije tako lako umijesiti kruh kojeg inače podrazumijevamo svakodnevno na stolu u našim obiteljima, naučili smo i u čemu je razlika između bijeloga brašna i brašna od cjelovitog zrnja žitarica. Rezultat kušanja, osim uživanja u mirisu tek pečena kruha, bilo je uživanje u druženju i nesvakodnevnim aktivnostima.
Pogledajte kroz slike kako su naši učenici obilježili Dane kruha – dane zahvalnosti za plodove zemlje.

Galerija1
Galerija2





[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju