preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Ljubo Babić" Jastrebarsko

Login

VOZNI RED

Raspored zvona

   Prije podne
   8:00–8:45–prvi sat
   8:45–8:50–mali odmor
   8:50–9:35–drugi sat
   9:35–9:40–mali odmor
   9:40–10:25–treći sat
   10:25–10:40–veliki odmor
   10:40–11:25–četvrti sat
   11:25–11:30–mali odmor
   11:30–12:15–peti sat
   12:15–12:20–mali odmor
   12:20–13:05–šesti sat
   13:05-13:10 - mali odmor
   13:10–13:55-sedmi/nulti sat

   Poslije podne
   14:00–14:45–prvi sat
   14:45–14:50–mali odmor
   14:50–15:35–drugi sat
   15:35–15:40–mali odmor
   15:40–16:25–treći sat
   16:25–16:40–veliki odmor
   16:40–17:25–četvrti sat
   17:25–17:30–mali odmor
   17:30–18:15–peti sat
   18:15–18:20–mali odmor
   18:20–19:05–šesti sat

 

 

SLUŠAONICA

OD VRTIĆA DO ŠKOLE

MONOGRAFIJA ŠKOLE

KNJIŽNICA ONLINE

SIGURNIJI INTERNET

 

NAGRADA GRADA

Brojač posjeta
Ispis statistike od 12. 1. 2011.

Ukupno: 1682972
Danas: 72

Korisni linkovi

 

Najnovije vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
PROJEKTNI TJEDAN U PŠ DESINEC
Autor: Administrator , 26. 4. 2012.

Protekli tjedan je u PŠ Desinec bio u znaku poduzetništva. Tijekom tjedna školu su posjetili brojni gosti koji su upoznali učenike sa svojim poduzetničkim poslovima. Tako su učenici i sami mogli uključiti u oslikavanje staklenih boca i čaša, izrađivali slike od prirodnog materijala, peći domaće kolače i sudjelovali u izradi promidžbenog materijala.


U ponedjeljak, 16. travnja gospođa Sanda Braje upoznala je učenike sa tehnikama oslikavanja staklenih predmeta, nakon čega su učenici i sami isprobali ovu tehniku slikanja.

U utorak je gost bio pčelar gospodin Ivica Bogović koji je naše učenike upoznao sa uzgojem pčela te sa preradom meda i svim drugim proizvodima u pčelarstvu kao što su propolis, matična mliječ i pčelarlski vosak.

Razne promidžbene materijale i slike od prirodnog materijala učenici su izrađivali u srijedu.

U četvrtak gost je bio voćar i vinogradar Petar Bereček koji je naše učenike detaljno upoznao sa uzgojem jabuka, od rezidbe u rano proljeće pa sve do konačnog proizvoda – jabuke. Govorio je i o načinima  prerade jabuka u jabučni sok i jabučni ocat.

Veliki interes vladao je za radionicu u petak kada su školu posjetili gospođa Ružica Horvat i profesionalni kuhar gospodin Branko Ognjenović. Nakon uvodnog predavanja i upoznavanja sa osnovnim namirnicama, uslijedila je izrada domaćih kolača i slatkih delicija. Na kraju je uslijedila i slatka degustacija izrađenih kolača i slastica.

Da bi sve bilo u poduzetničkom duhu i da bi se nešto zaradilo, sve proizvode koje su izradili svojim marljivim ručicama, naši učenici su ponudili na prodajnoj izložbi koja je bila u nedjelju ispred škole u prijepodnevnim satima.

Slike možete vidjeti ovdje.





[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju