UJUTRO
1. sat 8.00 - 8.45
2. sat 8.50 - 9.35 VO
3. sat 9.45 – 10.30 VO
4. sat 10.40 – 11.25
5. sat 11.30 – 12.15
6. sat 12.20 – 13.05
7. sat 13.10 – 13.55
POPODNE
1. sat 14.00 – 14.45 VO
2. sat 15.00 – 15.45
3. sat 15.50 – 16.35
4. sat 16.40 – 17.25
5. sat 17.30 – 18.15
6. sat 18.20 – 19.05
7. sat 19.10 – 19.55
PODuzmi (poduzetništvo, održivi razvoj i digitalna transforamcija), na engl. underTAKE (enterpreneurship, sustainable development, digital technology) drugi je dobiveni Erasmus+ projekt financiran sredstvima Europske unije u našoj školi, a provodi se od 1.9.2023. do 28.2.2025.
Kroz cjeloživotno učenje, profesionalni i osobni razvoj učitelja, promjene u stajalištima te dijeljenjem iskustava s europskim kolegama i suradnjom s ustanovama koje su relevantne u ovom području će se pridonijeti osnaživanju učitelja za izazove u području obrazovanja 21. stoljeća.
Mobilnosti su krenule!
OVDJE pogledajte što učimo.
Pogledajte zanimljivu virtualnu izložbu radova naših učenika koja je nastala u vrijeme nastave na daljinu.
Nalazi se u lijevom izborniku - VIRTUALNA IZLOŽBA 2020.
Poslušajte i himnu Pavlekice koju je uglazbio profesor Viktor Mihaljević. Tekst je napisala bivša učenica Laura Vujić kada je bila 4. razred.
« Listopad 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
30 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
U srijedu, 26. listopada, u našoj smo Pavlekici ugostili profesorice i studente Fakulteta kemijskog inženjerstva i tehnologije.
Bila su to tri sata puna zabave i učenja novih informacija kroz niz različitih aktivnosti.
Svaki je razred sudjelovao u tri radionice. Na radionici „Život u kapljici vode“ saznali su da se u kapljici vode krije jedan, golom oku, nevidljivi svijet. Mikroskopiranjem su se uvjerili da je to zaista tako.
Najslađa radionica bila je „Čokolada = valovi užitka“ na kojoj su saznali od koje se sirovine radi čokolada, kako je stigla u Europu te kako pomoću tekućeg dušika, centrifugalne sile i različitih otapala odrediti prisutnost željeza u čokoladi. Treća radionica „Silikati, oksidi ili dragulji mali, sve su to (nano)materijali“ bila je posebno zanimljiva jer su se učenici i sami našli u ulozi kemičara te pod budnim okom voditelja izvodili razne pokuse.
Zahvaljujemo profesoricama i studentima FKIT-a na ugodnom i edukativnom druženju.