Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje
Učenici i učitelji OŠ Tordinci i PŠ Antin od 1. do 4. razreda obilježili su Dane kruha i zahvalnosti za plodove zemlje posjetom pekari u Korođu.
Pekar Denis je učenicima približio zanimanje pekara. Pokazao im je i ispričao kako se prave kruh, pogača, slanci, pizza... Ispričao im je zašto se odlučio za taj posao koji radi s puno ljubavi.
Osim toga naučio je učenike kako se pravi perec tako da su imali priliku biti "mali pekari".
Poslije aktivnosti s tijestom, svi su s veseljem pojeli pizzu uz limunadu.
Na kraju smo se zajedno fotografirali i zahvalili na lijepoj suradnji.
« Listopad 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
30 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
Obrazovanje |
Tordinci |