preskoči na sadržaj

Srednja škola fra Andrije Kačića Miošića

Login
TEKUĆE OBAVIJESTI
   

POPIS UDŽBENIKA

   
UČENIČKI SERVIS
 

Učenici, roditelji i poslodavci!
Obavještavamo vas kako Srednja škola fra Andrije Kačića Miošića, Ploče obavlja poslove posredovanja za povremeni rad redovnih učenika srednjih škola Dubrovačko-neretvanske županije

-UČENIČKI SERVIS-

Potrebni dokumenti

Upisnica
Suglasnost roditelja
Uputnica poslodavca
Evidencijski list poslodavca
Uvjeti poslovanja


Kontakt
ucenickiservisploce@gmail.com
Tel: 020/679-631

 
RASPORED SATI

NOVI RASPORED

EU PROJEKTI

Više o projektima       


BROŠURE



Kalendar
« Svibanj 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji

Anketa
Što mislite o dražavnoj maturi?




FACEBOOK

ŠKOLSKI RADIO

Zanimljivost na Webu









 
   

 

 

SSPLOCE

 


Brojač posjeta
Ispis statistike od 22. 4. 2010.

Ukupno: 598387
Danas: 64
Škola za život

E škole

 
   

 

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Najbolju raštiku na Raštikijadi u Vidu skuhali su učenici naše škole uz mentorstvo nastavnika ugostiteljsko – turističke struke
Autor: Mladenka Vukojević, 28. 1. 2019.

PROMOCIJA I JAČANJE KOMPETENCIJA STRUKOVNIH ZANIMANJA ZA TURIZAM SE NASTAVLJA


Ove godine prvi put smo se odlučili sudjelovati na manifestaciji „Raštika u Naroni“ koja se održava već šesti put i iz godine u godinu bilježi sve veći broj posjetitelja. Manifestacija je to kojoj je cilj spasiti od zaborava raštiku, autohtonu namirnicu ovog kraja.

U prekrasnom ambijentu Naronitanskog trga okupilo se 19 ekipa koje su se natjecale u pripremanju raštike sa suhim mesom, tradicionalnog jela ovog kraja. Ekipu naše škole činili su učenici: Doris Barbir, Toni Knežević, Duje Radaljac, Mate Šunjić i Ante Volarević te nastavnici: Maja Štrbić, Ante Markić, Ina Dropuljić i Ana Vlahov. Osim natjecateljskog jela, posjetiteljima smo ponudili i tradicionalni okus na moderan način. Naš orzoto od raštike i pancete bio je prava atrakcija i razgrabio se u kratkom roku.

Naša škola već duže vrijeme radi na razvijanju svijesti o važnosti očuvanja i razvoja tradicionalne gastronomske ponude ovog kraja kao važnog turističkog resursa. Sudjelovanjem na ovoj i sličnim manifestacijama nastojat ćemo i dalje stvarati kod mladih interes za ugostiteljska zanimanja i razvijati njihove kulinarske vještine njegujući ljubav prema autohtonoj domaćoj spizi.

 

 





[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju