Učenici, roditelji i poslodavci!
Obavještavamo vas kako Srednja škola fra Andrije Kačića Miošića, Ploče obavlja poslove posredovanja za povremeni rad redovnih učenika srednjih škola Dubrovačko-neretvanske županije
-UČENIČKI SERVIS-
Potrebni dokumenti
Upisnica
Suglasnost roditelja
Uputnica poslodavca
Evidencijski list poslodavca
Uvjeti poslovanja
Kontakt
ucenickiservisploce@gmail.com
Tel: 020/679-631
« Svibanj 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
29 | 30 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 |
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
Godina 2021. |
Godina 2020. |
Godina 2019. |
Godina 2018. |
Godina 2017. |
Godina 2016. |
Godina 2015. |
Godina 2014 |
Godina 2013 |
Godina 2012 |
Godina 2011 |
Godina 2010 |
Godina 2009 |
Početkom ove školske godine naša škola uključila se u Erasmus+ projekt Sustain_Us! – Exchange of best practices for sensitizing on food and sustainability. Kroz ovaj projekt u naredne dvije godine ostvarit će se suradnja s partnerskim školama iz Italije, Španjolske i Grčke.
Tijekom ove školske godine, zbog pandemije, nismo bili u mogućnosti provoditi redovne projektne aktivnosti koje podrazumijevaju i putovanja u partnerske zemlje. Ipak, to nas nije spriječilo da se povezujemo i radimo na rezultatima projekta.
Tijekom svibnja i lipnja održana su tri virtualna sastanka na kojima smo se upoznali i provodili zanimljive i interaktivne radionice, a učenici su proveli i istraživanje o prehrambenim navikama u našoj zemlji po različitim dobnim skupinama.
Na posljednjem sastanku predstavljeni su rezultati istraživanja , a svaka partnerska škola predstavila je jedno tradicionalno jelo svoje zemlje koje je ujedno i zdravo i održivo.
Koncept održive prehrane podrazumijeva zdrave prehrambene navike kojima se ne ostvaruju negativni utjecaji na okoliš i opskrbu hranom. Usvajanje održive prehrane može pomoći u održavanju zdravlja pojedinca, a istovremeno osigurati da planet ima dovoljno resursa za prehranu budućih generacija ljudi.
U nastavku projekta raditi će se na izradi kuharice održivih recepata i poticati razvoj zdravih prehrambenih navika kod učenika.
Nadamo se da ćemo u idućoj školskoj godini projektne aktivnosti početi provoditi uživo i našim učenicima ponovno omogućiti putovanja u europske zemlje te razvoj socijalnih i komunikacijskih kompetencija kroz rad na internacionalnim projektima.
U projektu sudjeluju učenici i učenice 2.a, 2.b ( hotelijersko-turistički tehničari) i 2.h razreda ( kuhari), a kroz virtualne sastanke su ih vodile nastavnice Maja Bojanović, Tina Cvijanović i Ana Vlahov.