Organizirana i provedena 4 sajma turizma i ugostiteljstva
Dani turizma i ugostiteljstva u Zagorju
- Dani turizma i ugostiteljstva u Zagrosju - Terme Tuhelj 27. - 29.09.2022.
 
- turistička burza s gospodarstvenicima - turističkim agencijama i hotelijerima
 - Okrugli stolovi: Održivo poslovanje ugostiteljstva i Strukovno obrazovanje ususret Strategiji održivog razvoja turizma Hrvatske do 2030. godine
 - edukativne radionice: vinske, gastronomske i turističke
 - predavanja/prezentacije za učenike i odrasle: uvođenje eura, kružna ekonomija,
 - natjecanja učenika i mentora s Tomislavom Špičekom
 - pokazna gala večera - fine dining 5 sljedova
 - Masterclass za učenike
 - sajam OPG-ova - prodajna izložba 25 zagorskih OPG
 
 
 
- Dani turizma i ugostiteljstva u Zagorju - Zabok 15. - 17.12.2022.
 
- okrugli stolovi: Inovacije u edukaciji – povezanost poduzetništva i obrazovanja i za učenike Kreativno učenje i moje kompetencije za život enogastronomske radionice s temom patka kao fine dining sljubljena sa zagorskim vinima
 - Međužupanijsko vijeće nastavnika turističke grupe predmeta
 - prodajna izložba zagorskih OPG-ova
 - Gastro advent sa zabavnim programom za učenike osnovnih i srednjih škola te prezentacijsko degustacijske radionice za posjetitelje sajma,
 - Masterclass za učenike
 - pokazna večera od 5 sljedova - fine dining
 
 
 
- Dani turizma i ugostiteljstva u Zagorju - Zagreb 18. - 20.04.2023.
 
- turistička burza za poduzetnike - poslovni susret hotelijera, ugostitelja i turističkih agencija,
 - Okrugli stol Čovjek ključ uspjeha u turizmu,
 - enogastronomske radionice za mentore iz ugostiteljskih poduzeća i strukovne nastavnike
 - Masterclass za učenike,
 - pokazna večera od 5 sljedova - fine daning
 - prodajna izložba za 25 zagorskih OPG-ova,
 - prezentacija tradicijskih zalogaja za sudionike događanja i prolaznike na Europskom trgu
 - zabavne i nagradne igre za posjetitelje sajma
 
 
 
- Dani turizma i ugostiteljstva u Zagorju - Srednja škola Zabok - RCKTU 23. - 25.11.2023.
 
- enogastronomske radionice za mentore iz ugostiteljskih objekata i strukovne nastavnike
 - Okrugli stolovi: Izvrsnost kao poslovna prilika i temelj ugostiteljstva i Obrazovanje odraslih - primjeri dobre prakse
 - Dan otvorenih vrata škole - prezentacija rada RCKTU Zabok,
 - regionalno natjecanje učenika ugostiteljsko turističke struke (4 discipline)
 - prodajna izložba 25 zagorskih OPG-eova,
 - pokazna večera od 5 sljedova - fine dining
 - zabave i nagradne igre za učenike osnovnih škola te za odrasle
 - tematske pokazne i degustacijske radionice - tradicijska jela
 - Masterclass za učenike
 
 
 
 



