DOBRO DOŠLI U CENTAR ZA UGOSTITELJSTVO I TURIZAM ZABOK!
Jeste li spremni za izazov? Bilo da ste u potrazi za novim obrazovnim programima, stručnim usavršavanjem ili resursima za svoj profesionalni razvoj, naš regionalni centar kompetentnosti u Zaboku je tu da vam pruži podršku i otvori vrata beskrajnih mogućnosti u stvaranju karijere u sektoru turizma i ugostiteljstva! Naša vizija je postati lider u području strukovnog obrazovanja u turizmu i ugostiteljstvu!
Svojim učenicima i polaznicima nudimo kvalitetne i inovativne programe temeljene na suvremenim znanjima i vještinama usklađe s potrebama tržišta rada.
Naše vrijednosti su:
- Izvrsnost i integritet
- Društvena odgovornost
- Partnerstvo i suradnja
- Uključivost i različitost
Sadržaj ove publikacije isključiva je odgovornost Srednje škole Zabok.
Više o informacijama o EU fondovima dostupno je na stranici www.strukturnifondovi.hr.
KUHARSKI KUP "SLAVKO VEČERIĆ"
Autor: Danijel Pevec, 15. 10. 2018.
Učenici 3.ub razreda Srednje škole Zabok, Antonio Vrabec i njegova pomoćnica, Marija Turek, pod mentorstvom Tomislava Vranića, sudjelovali su u natjecanju petog kola Hrvatskog kuharskog kupa pod nazivom “Kuharski kup Slavka Večerića “ u Pregradi. Natjecanje je organizirano u suradnji Hrvatskog kuharskog saveza, Grada Pregrade i Turističke zajednice područja Srce Zagorja. Manifestacija je započela u subotu, 29. rujna kada su sudionici počeli pripremali tri slijeda koja su slijedećeg dana bila izložena i podijeljena posjetiteljima manifestacije 48. Branje grozdja. Zadatak je bio pripremiti svečanu hladnu platu od puretine, bunceka, kukuruza i hrena, glavna jela od svinjskog kotleta, gljiva i krumpira te deserte od jabuka, buče, kestena i grožđa.Radove natjecatelja ocijenili su članovi Sekcije ocjenjivača HKS-a Zlatko Sedlanić, Grozdana Bohorč i Erich Glavica. Naši učenici natjecali su se uz bok profesionalaca iz najboljih hrvatskih restorana, te zauzeli 6. mjesto u ukupnom poretku.