Tjedan talijanske kuhinje
Autor: Administrator , 26. 11. 2017.
Dana 22.11. 2017. učenici 2.d. razreda Gimnazije Jurja Barakovića, zajedno s profesoricom Ivanom Radović sudjelovali su u obilježavanju Tjedna talijanske kuhinje. Paula Šestan i Lara Čačić izradile su prezentaciju kojom su se osvrnile na najpoznatija talijanska jela s tjesteninom. Karmen Sorić, Ino Fabjanić i Lovre Marković pripremili su recepte za tipčna talijanska jela i slastice, dok je Iva Budan pripremila igru memorije na temu tjestenine.
U prirpremi zakuske sudjelovale su Magdalena Bolonja, Ivona Bukvić, Iva Gospić, Sara Medvidović i Nikolina Škara. Za vrijeme velikog odmora mogla se kušati tjestenina s pestom genovese i tjestenina u umaku od rajčice, kao i tipični talijanski blagdanski kolači pandoro i panettone.
U zabavnoj igri memorije o vrstama tjestenine svi sudionici su dobili poznate talijanske recepte kao nagradu za sudjelovanje.
Noemi Maria Rumora, 2.d
Tjedan talijanske kuhinje
Autor: Administrator , 26. 11. 2017.
Dana 22.11. 2017. učenici 2.d. razreda Gimnazije Jurja Barakovića, zajedno s profesoricom Ivanom Radović sudjelovali su u obilježavanju Tjedna talijanske kuhinje. Paula Šestan i Lara Čačić izradile su prezentaciju kojom su se osvrnile na najpoznatija talijanska jela s tjesteninom. Karmen Sorić, Ino Fabjanić i Lovre Marković pripremili su recepte za tipčna talijanska jela i slastice, dok je Iva Budan pripremila igru memorije na temu tjestenine.
U prirpremi zakuske sudjelovale su Magdalena Bolonja, Ivona Bukvić, Iva Gospić, Sara Medvidović i Nikolina Škara. Za vrijeme velikog odmora mogla se kušati tjestenina s pestom genovese i tjestenina u umaku od rajčice, kao i tipični talijanski blagdanski kolači pandoro i panettone.
U zabavnoj igri memorije o vrstama tjestenine svi sudionici su dobili poznate talijanske recepte kao nagradu za sudjelovanje.
Noemi Maria Rumora, 2.d
Tjedan talijanske kuhinje
Autor: Administrator , 26. 11. 2017.
Dana 22.11. 2017. učenici 2.d. razreda Gimnazije Jurja Barakovića, zajedno s profesoricom Ivanom Radović sudjelovali su u obilježavanju Tjedna talijanske kuhinje. Paula Šestan i Lara Čačić izradile su prezentaciju kojom su se osvrnile na najpoznatija talijanska jela s tjesteninom. Karmen Sorić, Ino Fabjanić i Lovre Marković pripremili su recepte za tipčna talijanska jela i slastice, dok je Iva Budan pripremila igru memorije na temu tjestenine.
U prirpremi zakuske sudjelovale su Magdalena Bolonja, Ivona Bukvić, Iva Gospić, Sara Medvidović i Nikolina Škara. Za vrijeme velikog odmora mogla se kušati tjestenina s pestom genovese i tjestenina u umaku od rajčice, kao i tipični talijanski blagdanski kolači pandoro i panettone.
U zabavnoj igri memorije o vrstama tjestenine svi sudionici su dobili poznate talijanske recepte kao nagradu za sudjelovanje.
Noemi Maria Rumora, 2.d
Tjedan talijanske kuhinje
Autor: Administrator , 26. 11. 2017.
Dana 22.11. 2017. učenici 2.d. razreda Gimnazije Jurja Barakovića, zajedno s profesoricom Ivanom Radović sudjelovali su u obilježavanju Tjedna talijanske kuhinje. Paula Šestan i Lara Čačić izradile su prezentaciju kojom su se osvrnile na najpoznatija talijanska jela s tjesteninom. Karmen Sorić, Ino Fabjanić i Lovre Marković pripremili su recepte za tipčna talijanska jela i slastice, dok je Iva Budan pripremila igru memorije na temu tjestenine.
U prirpremi zakuske sudjelovale su Magdalena Bolonja, Ivona Bukvić, Iva Gospić, Sara Medvidović i Nikolina Škara. Za vrijeme velikog odmora mogla se kušati tjestenina s pestom genovese i tjestenina u umaku od rajčice, kao i tipični talijanski blagdanski kolači pandoro i panettone.
U zabavnoj igri memorije o vrstama tjestenine svi sudionici su dobili poznate talijanske recepte kao nagradu za sudjelovanje.
Noemi Maria Rumora, 2.d
Tjedan talijanske kuhinje
Autor: Administrator , 26. 11. 2017.
Dana 22.11. 2017. učenici 2.d. razreda Gimnazije Jurja Barakovića, zajedno s profesoricom Ivanom Radović sudjelovali su u obilježavanju Tjedna talijanske kuhinje. Paula Šestan i Lara Čačić izradile su prezentaciju kojom su se osvrnile na najpoznatija talijanska jela s tjesteninom. Karmen Sorić, Ino Fabjanić i Lovre Marković pripremili su recepte za tipčna talijanska jela i slastice, dok je Iva Budan pripremila igru memorije na temu tjestenine.
U prirpremi zakuske sudjelovale su Magdalena Bolonja, Ivona Bukvić, Iva Gospić, Sara Medvidović i Nikolina Škara. Za vrijeme velikog odmora mogla se kušati tjestenina s pestom genovese i tjestenina u umaku od rajčice, kao i tipični talijanski blagdanski kolači pandoro i panettone.
U zabavnoj igri memorije o vrstama tjestenine svi sudionici su dobili poznate talijanske recepte kao nagradu za sudjelovanje.
Noemi Maria Rumora, 2.d
Tjedan talijanske kuhinje
Autor: Administrator , 26. 11. 2017.
Dana 22.11. 2017. učenici 2.d. razreda Gimnazije Jurja Barakovića, zajedno s profesoricom Ivanom Radović sudjelovali su u obilježavanju Tjedna talijanske kuhinje. Paula Šestan i Lara Čačić izradile su prezentaciju kojom su se osvrnile na najpoznatija talijanska jela s tjesteninom. Karmen Sorić, Ino Fabjanić i Lovre Marković pripremili su recepte za tipčna talijanska jela i slastice, dok je Iva Budan pripremila igru memorije na temu tjestenine.
U prirpremi zakuske sudjelovale su Magdalena Bolonja, Ivona Bukvić, Iva Gospić, Sara Medvidović i Nikolina Škara. Za vrijeme velikog odmora mogla se kušati tjestenina s pestom genovese i tjestenina u umaku od rajčice, kao i tipični talijanski blagdanski kolači pandoro i panettone.
U zabavnoj igri memorije o vrstama tjestenine svi sudionici su dobili poznate talijanske recepte kao nagradu za sudjelovanje.
Noemi Maria Rumora, 2.d
POTVRDE O REDOVNOM ŠKOLOVANJU
E - POTVRDE ZA UČENIKE
COVID - INFORMACIJA ZA RODITELJE DJECE U SAMOIZOLACIJI