ŠKOLO LACKOVIĆA CROATE
Jutrom kad se probudim ja na školu pomislim
na lektire i zadatke, znanjem se ponosim
A u školi dani su kao sve iz bajke
crtam, pišem, glumim, o okolišu brinem se.
Školo Lackovića Croate
pjesmom slavim te
u srcu čuvam te.
Školo Lackovića Croate
i kada porastem
uvijek voljeti ću te.
Školo moja volim te.
Naši vrijedni osmaši marljivo su pristupili spremanju hranjivog obroka, a sve u sklopu obilježavanja Tjedna školskog doručka.
U dogovoru s razrednicom Elizabetom odlučili su spremiti jaja na nekoliko načina - jaje na oko, kajgana, palačinka od jaja, kuhana jaja s lukom te pečena jaja s lukom i paprikom.
Jaja, kao i svaka druga namirnica imaju svoje dobre i loše strane. Generalno govoreći, jaje je vrijedna namirnica, samo je važno koliko je jedemo i kako je spremamo. Stoga je uvijek dobro podsjetiti se savjeta o konzumaciji jaja i utjecaju na zdravlje.
Naši vrijedni osmaši marljivo su pristupili spremanju hranjivog obroka, a sve u sklopu obilježavanja Tjedna školskog doručka.
U dogovoru s razrednicom Elizabetom odlučili su spremiti jaja na nekoliko načina - jaje na oko, kajgana, palačinka od jaja, kuhana jaja s lukom te pečena jaja s lukom i paprikom.
Jaja, kao i svaka druga namirnica imaju svoje dobre i loše strane. Generalno govoreći, jaje je vrijedna namirnica, samo je važno koliko je jedemo i kako je spremamo. Stoga je uvijek dobro podsjetiti se savjeta o konzumaciji jaja i utjecaju na zdravlje.
Naši vrijedni osmaši marljivo su pristupili spremanju hranjivog obroka, a sve u sklopu obilježavanja Tjedna školskog doručka.
U dogovoru s razrednicom Elizabetom odlučili su spremiti jaja na nekoliko načina - jaje na oko, kajgana, palačinka od jaja, kuhana jaja s lukom te pečena jaja s lukom i paprikom.
Jaja, kao i svaka druga namirnica imaju svoje dobre i loše strane. Generalno govoreći, jaje je vrijedna namirnica, samo je važno koliko je jedemo i kako je spremamo. Stoga je uvijek dobro podsjetiti se savjeta o konzumaciji jaja i utjecaju na zdravlje.
Naši vrijedni osmaši marljivo su pristupili spremanju hranjivog obroka, a sve u sklopu obilježavanja Tjedna školskog doručka.
U dogovoru s razrednicom Elizabetom odlučili su spremiti jaja na nekoliko načina - jaje na oko, kajgana, palačinka od jaja, kuhana jaja s lukom te pečena jaja s lukom i paprikom.
Jaja, kao i svaka druga namirnica imaju svoje dobre i loše strane. Generalno govoreći, jaje je vrijedna namirnica, samo je važno koliko je jedemo i kako je spremamo. Stoga je uvijek dobro podsjetiti se savjeta o konzumaciji jaja i utjecaju na zdravlje.
http://os-kalinovac.skole.hr/?news_id=2283#mod_news
http://os-kalinovac.skole.hr/?news_id=2242#mod_news
http://os-kalinovac.skole.hr/?news_id=2286#mod_news