
| « Travanj 2024 » | ||||||
| Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
| 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
| 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
| 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
| 29 | 30 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
| 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
POZNAVANJE_ROBE_I_PREHRANA_TEME_ZA_ZAVRSNI_RAD.docx
(13.66 KB)
KUHARSTVO-teme_za_zavrsni_rad.docx
(17.46 KB)
TURISTICKO-HOTELIJERSKI_KOMERCIJALIST_TEME_ZA_ZAVRSNI_RAD_IZ_EKONOMSKE_GRUPE_PREDMETA_.docx
(16.33 KB)
UGOSTITELJSKO_POSLUZIVANJE_KONOBARI_-_teme_za_zavrsni_rad.docx
(15.42 KB)
TURISTICKO-HOTELIJERSKI_KOMERCIJALIST_UGOSTITELJSKO_POSLUZIVANJE__teme_za_zavrsni_rad.docx
(14.05 KB)
SLASTICARSTVO-teme_za_zavrsni_rad_.docx
(14.03 KB)
Teme_za_zavrsni_rad_kuhari_konobari_slasticari_-_ekonomska_grupa_predmeta.docx
(14.28 KB)
TURISTICKA_GEOGRAFIJA_teme_za_izradu_zavrsnog_rada_THK.docx
(13.72 KB)