preskoči na sadržaj

Srednja škola Gračac

 > Naslovnica
Promocija škole


Vijesti

Stručni izlet u PIK Vrbovec

Autor: Anela Jurin, 18. 3. 2015.

U petak 13. ožujka ekonomisti Srednje škole Gračac posjetili su Pik Vrbovec, dioničko društvo za proizvodnju i promet mesa i mesnih prerađevina. Stručni izlet organizirali su i proveli profesori ekonomske grupe predmeta: I.Tudor, M.Mandić i D.Dragoslavić.

Učenike su u tvornici dočekali stručni voditelji. Podijelili su učenike u dvije grupe i poveli ih obilazak postrojenja. Obilazak je trajao oko sat i pol. Prije samog ulaska u proizvodno postrojenje učenici su morali oprati ruke i obući zaštitno odijelo. Upoznali su se s načinom rada odjela za proivodnju mesnih prerađevina te odjela za proizvodnju takozvanog živog mesa, a to je meso u većim komadima. Učenici su vidjeli kako se rade pojedini proizvodi i koliko je vremena potrebno za njihovu proizvodnju. „Djelatnici tvornice trudili su se da nam obilazak bude što zanimljiviji i zaista su nas uspjeli zainteresirati za cijeli proces proizvodnje“, Ivona P., 4.r.

Tvornica je opremljena suvremenom opremom, trenutno najmodernijom u ovom dijelu Europe, koja poboljšava proizvodnju. „Iznenadila me činjenica da u tako velikoj tvornici nisam vidjela puno radnika, nego većinu radnji obavljaju roboti“, rekla nam je Anna T., 4.r.

 Pik Vrbovec vodeća je mesna industrija u Hrvatskoj i regiji te svojim proizvodima zadovoljava gotovo 40% potreba za crvenim mesom i mesnim prerađevinama od crvenoga mesa.

Učenici su petak popodne proveli u šetnji Zagrebom, a svojim domovima u Gračac vratili su se u petak kasno navečer.

 

                                                                                                            Slađana Dragosavac, 1a




Vijesti

Stručni izlet u PIK Vrbovec

Autor: Anela Jurin, 18. 3. 2015.

U petak 13. ožujka ekonomisti Srednje škole Gračac posjetili su Pik Vrbovec, dioničko društvo za proizvodnju i promet mesa i mesnih prerađevina. Stručni izlet organizirali su i proveli profesori ekonomske grupe predmeta: I.Tudor, M.Mandić i D.Dragoslavić.

Učenike su u tvornici dočekali stručni voditelji. Podijelili su učenike u dvije grupe i poveli ih obilazak postrojenja. Obilazak je trajao oko sat i pol. Prije samog ulaska u proizvodno postrojenje učenici su morali oprati ruke i obući zaštitno odijelo. Upoznali su se s načinom rada odjela za proivodnju mesnih prerađevina te odjela za proizvodnju takozvanog živog mesa, a to je meso u većim komadima. Učenici su vidjeli kako se rade pojedini proizvodi i koliko je vremena potrebno za njihovu proizvodnju. „Djelatnici tvornice trudili su se da nam obilazak bude što zanimljiviji i zaista su nas uspjeli zainteresirati za cijeli proces proizvodnje“, Ivona P., 4.r.

Tvornica je opremljena suvremenom opremom, trenutno najmodernijom u ovom dijelu Europe, koja poboljšava proizvodnju. „Iznenadila me činjenica da u tako velikoj tvornici nisam vidjela puno radnika, nego većinu radnji obavljaju roboti“, rekla nam je Anna T., 4.r.

 Pik Vrbovec vodeća je mesna industrija u Hrvatskoj i regiji te svojim proizvodima zadovoljava gotovo 40% potreba za crvenim mesom i mesnim prerađevinama od crvenoga mesa.

Učenici su petak popodne proveli u šetnji Zagrebom, a svojim domovima u Gračac vratili su se u petak kasno navečer.

 

                                                                                                            Slađana Dragosavac, 1a





ORGANIZACIJA NASTAVE – OBAVIJEST!

Stručni izlet u PIK Vrbovec

Autor: Anela Jurin, 18. 3. 2015.

U petak 13. ožujka ekonomisti Srednje škole Gračac posjetili su Pik Vrbovec, dioničko društvo za proizvodnju i promet mesa i mesnih prerađevina. Stručni izlet organizirali su i proveli profesori ekonomske grupe predmeta: I.Tudor, M.Mandić i D.Dragoslavić.

Učenike su u tvornici dočekali stručni voditelji. Podijelili su učenike u dvije grupe i poveli ih obilazak postrojenja. Obilazak je trajao oko sat i pol. Prije samog ulaska u proizvodno postrojenje učenici su morali oprati ruke i obući zaštitno odijelo. Upoznali su se s načinom rada odjela za proivodnju mesnih prerađevina te odjela za proizvodnju takozvanog živog mesa, a to je meso u većim komadima. Učenici su vidjeli kako se rade pojedini proizvodi i koliko je vremena potrebno za njihovu proizvodnju. „Djelatnici tvornice trudili su se da nam obilazak bude što zanimljiviji i zaista su nas uspjeli zainteresirati za cijeli proces proizvodnje“, Ivona P., 4.r.

Tvornica je opremljena suvremenom opremom, trenutno najmodernijom u ovom dijelu Europe, koja poboljšava proizvodnju. „Iznenadila me činjenica da u tako velikoj tvornici nisam vidjela puno radnika, nego većinu radnji obavljaju roboti“, rekla nam je Anna T., 4.r.

 Pik Vrbovec vodeća je mesna industrija u Hrvatskoj i regiji te svojim proizvodima zadovoljava gotovo 40% potreba za crvenim mesom i mesnim prerađevinama od crvenoga mesa.

Učenici su petak popodne proveli u šetnji Zagrebom, a svojim domovima u Gračac vratili su se u petak kasno navečer.

 

                                                                                                            Slađana Dragosavac, 1a




Vijesti

Stručni izlet u PIK Vrbovec

Autor: Anela Jurin, 18. 3. 2015.

U petak 13. ožujka ekonomisti Srednje škole Gračac posjetili su Pik Vrbovec, dioničko društvo za proizvodnju i promet mesa i mesnih prerađevina. Stručni izlet organizirali su i proveli profesori ekonomske grupe predmeta: I.Tudor, M.Mandić i D.Dragoslavić.

Učenike su u tvornici dočekali stručni voditelji. Podijelili su učenike u dvije grupe i poveli ih obilazak postrojenja. Obilazak je trajao oko sat i pol. Prije samog ulaska u proizvodno postrojenje učenici su morali oprati ruke i obući zaštitno odijelo. Upoznali su se s načinom rada odjela za proivodnju mesnih prerađevina te odjela za proizvodnju takozvanog živog mesa, a to je meso u većim komadima. Učenici su vidjeli kako se rade pojedini proizvodi i koliko je vremena potrebno za njihovu proizvodnju. „Djelatnici tvornice trudili su se da nam obilazak bude što zanimljiviji i zaista su nas uspjeli zainteresirati za cijeli proces proizvodnje“, Ivona P., 4.r.

Tvornica je opremljena suvremenom opremom, trenutno najmodernijom u ovom dijelu Europe, koja poboljšava proizvodnju. „Iznenadila me činjenica da u tako velikoj tvornici nisam vidjela puno radnika, nego većinu radnji obavljaju roboti“, rekla nam je Anna T., 4.r.

 Pik Vrbovec vodeća je mesna industrija u Hrvatskoj i regiji te svojim proizvodima zadovoljava gotovo 40% potreba za crvenim mesom i mesnim prerađevinama od crvenoga mesa.

Učenici su petak popodne proveli u šetnji Zagrebom, a svojim domovima u Gračac vratili su se u petak kasno navečer.

 

                                                                                                            Slađana Dragosavac, 1a




ORGANIZACIJA NASTAVE – OBAVIJEST!

Stručni izlet u PIK Vrbovec

Autor: Anela Jurin, 18. 3. 2015.

U petak 13. ožujka ekonomisti Srednje škole Gračac posjetili su Pik Vrbovec, dioničko društvo za proizvodnju i promet mesa i mesnih prerađevina. Stručni izlet organizirali su i proveli profesori ekonomske grupe predmeta: I.Tudor, M.Mandić i D.Dragoslavić.

Učenike su u tvornici dočekali stručni voditelji. Podijelili su učenike u dvije grupe i poveli ih obilazak postrojenja. Obilazak je trajao oko sat i pol. Prije samog ulaska u proizvodno postrojenje učenici su morali oprati ruke i obući zaštitno odijelo. Upoznali su se s načinom rada odjela za proivodnju mesnih prerađevina te odjela za proizvodnju takozvanog živog mesa, a to je meso u većim komadima. Učenici su vidjeli kako se rade pojedini proizvodi i koliko je vremena potrebno za njihovu proizvodnju. „Djelatnici tvornice trudili su se da nam obilazak bude što zanimljiviji i zaista su nas uspjeli zainteresirati za cijeli proces proizvodnje“, Ivona P., 4.r.

Tvornica je opremljena suvremenom opremom, trenutno najmodernijom u ovom dijelu Europe, koja poboljšava proizvodnju. „Iznenadila me činjenica da u tako velikoj tvornici nisam vidjela puno radnika, nego većinu radnji obavljaju roboti“, rekla nam je Anna T., 4.r.

 Pik Vrbovec vodeća je mesna industrija u Hrvatskoj i regiji te svojim proizvodima zadovoljava gotovo 40% potreba za crvenim mesom i mesnim prerađevinama od crvenoga mesa.

Učenici su petak popodne proveli u šetnji Zagrebom, a svojim domovima u Gračac vratili su se u petak kasno navečer.

 

                                                                                                            Slađana Dragosavac, 1a




Vijesti

Stručni izlet u PIK Vrbovec

Autor: Anela Jurin, 18. 3. 2015.

U petak 13. ožujka ekonomisti Srednje škole Gračac posjetili su Pik Vrbovec, dioničko društvo za proizvodnju i promet mesa i mesnih prerađevina. Stručni izlet organizirali su i proveli profesori ekonomske grupe predmeta: I.Tudor, M.Mandić i D.Dragoslavić.

Učenike su u tvornici dočekali stručni voditelji. Podijelili su učenike u dvije grupe i poveli ih obilazak postrojenja. Obilazak je trajao oko sat i pol. Prije samog ulaska u proizvodno postrojenje učenici su morali oprati ruke i obući zaštitno odijelo. Upoznali su se s načinom rada odjela za proivodnju mesnih prerađevina te odjela za proizvodnju takozvanog živog mesa, a to je meso u većim komadima. Učenici su vidjeli kako se rade pojedini proizvodi i koliko je vremena potrebno za njihovu proizvodnju. „Djelatnici tvornice trudili su se da nam obilazak bude što zanimljiviji i zaista su nas uspjeli zainteresirati za cijeli proces proizvodnje“, Ivona P., 4.r.

Tvornica je opremljena suvremenom opremom, trenutno najmodernijom u ovom dijelu Europe, koja poboljšava proizvodnju. „Iznenadila me činjenica da u tako velikoj tvornici nisam vidjela puno radnika, nego većinu radnji obavljaju roboti“, rekla nam je Anna T., 4.r.

 Pik Vrbovec vodeća je mesna industrija u Hrvatskoj i regiji te svojim proizvodima zadovoljava gotovo 40% potreba za crvenim mesom i mesnim prerađevinama od crvenoga mesa.

Učenici su petak popodne proveli u šetnji Zagrebom, a svojim domovima u Gračac vratili su se u petak kasno navečer.

 

                                                                                                            Slađana Dragosavac, 1a




Vijesti

Stručni izlet u PIK Vrbovec

Autor: Anela Jurin, 18. 3. 2015.

U petak 13. ožujka ekonomisti Srednje škole Gračac posjetili su Pik Vrbovec, dioničko društvo za proizvodnju i promet mesa i mesnih prerađevina. Stručni izlet organizirali su i proveli profesori ekonomske grupe predmeta: I.Tudor, M.Mandić i D.Dragoslavić.

Učenike su u tvornici dočekali stručni voditelji. Podijelili su učenike u dvije grupe i poveli ih obilazak postrojenja. Obilazak je trajao oko sat i pol. Prije samog ulaska u proizvodno postrojenje učenici su morali oprati ruke i obući zaštitno odijelo. Upoznali su se s načinom rada odjela za proivodnju mesnih prerađevina te odjela za proizvodnju takozvanog živog mesa, a to je meso u većim komadima. Učenici su vidjeli kako se rade pojedini proizvodi i koliko je vremena potrebno za njihovu proizvodnju. „Djelatnici tvornice trudili su se da nam obilazak bude što zanimljiviji i zaista su nas uspjeli zainteresirati za cijeli proces proizvodnje“, Ivona P., 4.r.

Tvornica je opremljena suvremenom opremom, trenutno najmodernijom u ovom dijelu Europe, koja poboljšava proizvodnju. „Iznenadila me činjenica da u tako velikoj tvornici nisam vidjela puno radnika, nego većinu radnji obavljaju roboti“, rekla nam je Anna T., 4.r.

 Pik Vrbovec vodeća je mesna industrija u Hrvatskoj i regiji te svojim proizvodima zadovoljava gotovo 40% potreba za crvenim mesom i mesnim prerađevinama od crvenoga mesa.

Učenici su petak popodne proveli u šetnji Zagrebom, a svojim domovima u Gračac vratili su se u petak kasno navečer.

 

                                                                                                            Slađana Dragosavac, 1a




Obavijest

Vijesti

Stručni izlet u PIK Vrbovec

Autor: Anela Jurin, 18. 3. 2015.

U petak 13. ožujka ekonomisti Srednje škole Gračac posjetili su Pik Vrbovec, dioničko društvo za proizvodnju i promet mesa i mesnih prerađevina. Stručni izlet organizirali su i proveli profesori ekonomske grupe predmeta: I.Tudor, M.Mandić i D.Dragoslavić.

Učenike su u tvornici dočekali stručni voditelji. Podijelili su učenike u dvije grupe i poveli ih obilazak postrojenja. Obilazak je trajao oko sat i pol. Prije samog ulaska u proizvodno postrojenje učenici su morali oprati ruke i obući zaštitno odijelo. Upoznali su se s načinom rada odjela za proivodnju mesnih prerađevina te odjela za proizvodnju takozvanog živog mesa, a to je meso u većim komadima. Učenici su vidjeli kako se rade pojedini proizvodi i koliko je vremena potrebno za njihovu proizvodnju. „Djelatnici tvornice trudili su se da nam obilazak bude što zanimljiviji i zaista su nas uspjeli zainteresirati za cijeli proces proizvodnje“, Ivona P., 4.r.

Tvornica je opremljena suvremenom opremom, trenutno najmodernijom u ovom dijelu Europe, koja poboljšava proizvodnju. „Iznenadila me činjenica da u tako velikoj tvornici nisam vidjela puno radnika, nego većinu radnji obavljaju roboti“, rekla nam je Anna T., 4.r.

 Pik Vrbovec vodeća je mesna industrija u Hrvatskoj i regiji te svojim proizvodima zadovoljava gotovo 40% potreba za crvenim mesom i mesnim prerađevinama od crvenoga mesa.

Učenici su petak popodne proveli u šetnji Zagrebom, a svojim domovima u Gračac vratili su se u petak kasno navečer.

 

                                                                                                            Slađana Dragosavac, 1a




Stručni izlet u PIK Vrbovec

Autor: Anela Jurin, 18. 3. 2015.

U petak 13. ožujka ekonomisti Srednje škole Gračac posjetili su Pik Vrbovec, dioničko društvo za proizvodnju i promet mesa i mesnih prerađevina. Stručni izlet organizirali su i proveli profesori ekonomske grupe predmeta: I.Tudor, M.Mandić i D.Dragoslavić.

Učenike su u tvornici dočekali stručni voditelji. Podijelili su učenike u dvije grupe i poveli ih obilazak postrojenja. Obilazak je trajao oko sat i pol. Prije samog ulaska u proizvodno postrojenje učenici su morali oprati ruke i obući zaštitno odijelo. Upoznali su se s načinom rada odjela za proivodnju mesnih prerađevina te odjela za proizvodnju takozvanog živog mesa, a to je meso u većim komadima. Učenici su vidjeli kako se rade pojedini proizvodi i koliko je vremena potrebno za njihovu proizvodnju. „Djelatnici tvornice trudili su se da nam obilazak bude što zanimljiviji i zaista su nas uspjeli zainteresirati za cijeli proces proizvodnje“, Ivona P., 4.r.

Tvornica je opremljena suvremenom opremom, trenutno najmodernijom u ovom dijelu Europe, koja poboljšava proizvodnju. „Iznenadila me činjenica da u tako velikoj tvornici nisam vidjela puno radnika, nego većinu radnji obavljaju roboti“, rekla nam je Anna T., 4.r.

 Pik Vrbovec vodeća je mesna industrija u Hrvatskoj i regiji te svojim proizvodima zadovoljava gotovo 40% potreba za crvenim mesom i mesnim prerađevinama od crvenoga mesa.

Učenici su petak popodne proveli u šetnji Zagrebom, a svojim domovima u Gračac vratili su se u petak kasno navečer.

 

                                                                                                            Slađana Dragosavac, 1a




Stručni izlet u PIK Vrbovec

Autor: Anela Jurin, 18. 3. 2015.

U petak 13. ožujka ekonomisti Srednje škole Gračac posjetili su Pik Vrbovec, dioničko društvo za proizvodnju i promet mesa i mesnih prerađevina. Stručni izlet organizirali su i proveli profesori ekonomske grupe predmeta: I.Tudor, M.Mandić i D.Dragoslavić.

Učenike su u tvornici dočekali stručni voditelji. Podijelili su učenike u dvije grupe i poveli ih obilazak postrojenja. Obilazak je trajao oko sat i pol. Prije samog ulaska u proizvodno postrojenje učenici su morali oprati ruke i obući zaštitno odijelo. Upoznali su se s načinom rada odjela za proivodnju mesnih prerađevina te odjela za proizvodnju takozvanog živog mesa, a to je meso u većim komadima. Učenici su vidjeli kako se rade pojedini proizvodi i koliko je vremena potrebno za njihovu proizvodnju. „Djelatnici tvornice trudili su se da nam obilazak bude što zanimljiviji i zaista su nas uspjeli zainteresirati za cijeli proces proizvodnje“, Ivona P., 4.r.

Tvornica je opremljena suvremenom opremom, trenutno najmodernijom u ovom dijelu Europe, koja poboljšava proizvodnju. „Iznenadila me činjenica da u tako velikoj tvornici nisam vidjela puno radnika, nego većinu radnji obavljaju roboti“, rekla nam je Anna T., 4.r.

 Pik Vrbovec vodeća je mesna industrija u Hrvatskoj i regiji te svojim proizvodima zadovoljava gotovo 40% potreba za crvenim mesom i mesnim prerađevinama od crvenoga mesa.

Učenici su petak popodne proveli u šetnji Zagrebom, a svojim domovima u Gračac vratili su se u petak kasno navečer.

 

                                                                                                            Slađana Dragosavac, 1a




 

HRT-ova ekipa posjetila Srednju školu Gračac 

Što su zabilježile kamere možete pogledati na sljedećem linku:

https://magazin.hrt.hr/mladi/

skola-po-mjeri-ucenika-1-11365897 

 

(P) ostanimo financijsko i digitalno pismeni

 

Galerija: 

Vidi slike

 

Anketa za roditelje: 

Ispuni anketu

 

Priloženi dokumenti:
1. obavijest.docx
2. obavijest.docx

 

Erasmus+ projekt

E-dnevnik

Facebook stranica škole

Kalendar polaganja državne mature

 

 HŽ Infrastruktura - brošura za učenike

« Kolovoz 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
Prikazani događaji

Obavijest učenicima putnicima

Obavijest o mogućem naknadnom unosu osobnih identifikacijskih podataka članova kućanstva.

Priloženi dokumenti:
Obavijest ucenicima putnicima.docx

Obavijest za roditelje
ŠK i GPP za 2023/24

Školski kurikulum 2023./2024.

Godišnji plan i program rada 2023./2024.

 

GDPR - SLUŽBENIK ZA ZAŠTITU PODATAKA

Kontakt:

e-mail: ss-gracac@ss-gracac.skole.hr

Tel.: 023/773 870

Fax.: 023/773 873

Zakoni i propisi vezani uz područje rada
Akti škole
Vremenici

Vremenik izradbe i obrane završnog rada za šk. godinu 2023./24.

Duplikati i potvrde

Izdavanje duplikata svjedodžbi i potvrda.

Oglašavanje nevažećih dokumenata

Priloženi dokumenti:
OBRAZAC ZA DUPLIKAT SVJEDODZBI.doc

Popis udžbenika
Kalendar aktivnosti

CMS za škole logo
Srednja škola Gračac / Školska 8, HR-23440 Gračac / ss-gracac.skole.hr / ss-gracac@ss-gracac.skole.hr
preskoči na navigaciju