preskoči na sadržaj

Srednja škola Mate Balote Poreč

Login

  Non scholae, sed vitae discimus.

« Ožujak 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji

Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
"Europe is what it eats" 2023.
Autor: Krešimir Bronić, 17. 3. 2023.

Ovoga tjedna učenici 1. i 2. razreda agrotehničarskog smjera otputovali su u Njemačku, u posjet svojim kolegama iz BBS Aurich, u sklopu Erasmus + projekta "Europe is what it eats", s još tri poljoprivredne škole iz Austrije, Italije i Češke. 

Domaćini su nam pripremili zanimljiv program, obišli smo energetski edukacijski centar, organsku farmu svinja obitelji Pappen, gdje smo kušali domaće kobasice. U utorak smo posjetili otok Nordeney, gdje smo imali zanimljivu radionicu na plaži i upoznali se s morskim životom u Sjevernom moru, a popodne smo obišli jednu malu  kraft pivovaru. 

U srijedu smo obišli brodogradilište Mayerferft, gdje smo vidjeli kako se grade kruzeri koji mogu primiti i do 6000 putnika. Upoznali smo se s tradicionalnim načinom ispijanja popodnevnog čaja u muzeju Elland. Još nam slijedi upoznavanje sa proizvodnjom mlijeka i zajedničko kuhanje u kojem ćemo se upoznati s tradicionalnim jelima iz Istočne Frizije.

U svibnju slijedi posljednja mobilnost u Poreču, tijekom koje ćemo sve kolege uključene u projekt upoznati s Istrom, njezinom poljoprivrednom proizvodnjom i tradicionalnim jelima.






[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
 
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
"Europe is what it eats" 2023.
Autor: Krešimir Bronić, 17. 3. 2023.

Ovoga tjedna učenici 1. i 2. razreda agrotehničarskog smjera otputovali su u Njemačku, u posjet svojim kolegama iz BBS Aurich, u sklopu Erasmus + projekta "Europe is what it eats", s još tri poljoprivredne škole iz Austrije, Italije i Češke. 

Domaćini su nam pripremili zanimljiv program, obišli smo energetski edukacijski centar, organsku farmu svinja obitelji Pappen, gdje smo kušali domaće kobasice. U utorak smo posjetili otok Nordeney, gdje smo imali zanimljivu radionicu na plaži i upoznali se s morskim životom u Sjevernom moru, a popodne smo obišli jednu malu  kraft pivovaru. 

U srijedu smo obišli brodogradilište Mayerferft, gdje smo vidjeli kako se grade kruzeri koji mogu primiti i do 6000 putnika. Upoznali smo se s tradicionalnim načinom ispijanja popodnevnog čaja u muzeju Elland. Još nam slijedi upoznavanje sa proizvodnjom mlijeka i zajedničko kuhanje u kojem ćemo se upoznati s tradicionalnim jelima iz Istočne Frizije.

U svibnju slijedi posljednja mobilnost u Poreču, tijekom koje ćemo sve kolege uključene u projekt upoznati s Istrom, njezinom poljoprivrednom proizvodnjom i tradicionalnim jelima.






[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
Događanja
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
"Europe is what it eats" 2023.
Autor: Krešimir Bronić, 17. 3. 2023.

Ovoga tjedna učenici 1. i 2. razreda agrotehničarskog smjera otputovali su u Njemačku, u posjet svojim kolegama iz BBS Aurich, u sklopu Erasmus + projekta "Europe is what it eats", s još tri poljoprivredne škole iz Austrije, Italije i Češke. 

Domaćini su nam pripremili zanimljiv program, obišli smo energetski edukacijski centar, organsku farmu svinja obitelji Pappen, gdje smo kušali domaće kobasice. U utorak smo posjetili otok Nordeney, gdje smo imali zanimljivu radionicu na plaži i upoznali se s morskim životom u Sjevernom moru, a popodne smo obišli jednu malu  kraft pivovaru. 

U srijedu smo obišli brodogradilište Mayerferft, gdje smo vidjeli kako se grade kruzeri koji mogu primiti i do 6000 putnika. Upoznali smo se s tradicionalnim načinom ispijanja popodnevnog čaja u muzeju Elland. Još nam slijedi upoznavanje sa proizvodnjom mlijeka i zajedničko kuhanje u kojem ćemo se upoznati s tradicionalnim jelima iz Istočne Frizije.

U svibnju slijedi posljednja mobilnost u Poreču, tijekom koje ćemo sve kolege uključene u projekt upoznati s Istrom, njezinom poljoprivrednom proizvodnjom i tradicionalnim jelima.






[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju