preskoči na sadržaj

Srednja škola Mate Balote Poreč

Login

  Non scholae, sed vitae discimus.

« Ožujak 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji

Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
We love cheese - ili Kako smo začinili školski sat
Autor: Krešimir Bronić, 12. 6. 2015.

We love cheese - Stvorila priroda, odnjegovala tradicija i začinila Istra, slogan je to farme Špin (Agrolaguna) na kojoj se proizvodi glasoviti istarski ovčji sir. Na izrazito produktivnoj farmi, osim proizvodnje sira, uzgajaju i vlastite ovce.

Kraj je godine, svima nam je pomalo mrsko vrijeme provoditi u učionicama koje ionako jako dobro poznajemo, sva četiri zida - mi bismo ranije van, u prirodu! Priroda nas je stvorila, roditelji odnjegovali, a škola bogato začinila.

Posljednje školske sate u ovoj školskoj godini odlučili smo tako provesti na farmi Špin, gdje su nas susretljivi farmeri upoznali sa strogo kontroliranom tehnologijom proizvodnje sira i uzgojem ovaca.

Za kraj zanimljivog i edukativnog izleta, slijedila je svima omiljena degustacija - volimo sir, a još više  zahvaljujemo na gostoprimstvu našim domaćinima!






[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
 
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
We love cheese - ili Kako smo začinili školski sat
Autor: Krešimir Bronić, 12. 6. 2015.

We love cheese - Stvorila priroda, odnjegovala tradicija i začinila Istra, slogan je to farme Špin (Agrolaguna) na kojoj se proizvodi glasoviti istarski ovčji sir. Na izrazito produktivnoj farmi, osim proizvodnje sira, uzgajaju i vlastite ovce.

Kraj je godine, svima nam je pomalo mrsko vrijeme provoditi u učionicama koje ionako jako dobro poznajemo, sva četiri zida - mi bismo ranije van, u prirodu! Priroda nas je stvorila, roditelji odnjegovali, a škola bogato začinila.

Posljednje školske sate u ovoj školskoj godini odlučili smo tako provesti na farmi Špin, gdje su nas susretljivi farmeri upoznali sa strogo kontroliranom tehnologijom proizvodnje sira i uzgojem ovaca.

Za kraj zanimljivog i edukativnog izleta, slijedila je svima omiljena degustacija - volimo sir, a još više  zahvaljujemo na gostoprimstvu našim domaćinima!






[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
Događanja
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
We love cheese - ili Kako smo začinili školski sat
Autor: Krešimir Bronić, 12. 6. 2015.

We love cheese - Stvorila priroda, odnjegovala tradicija i začinila Istra, slogan je to farme Špin (Agrolaguna) na kojoj se proizvodi glasoviti istarski ovčji sir. Na izrazito produktivnoj farmi, osim proizvodnje sira, uzgajaju i vlastite ovce.

Kraj je godine, svima nam je pomalo mrsko vrijeme provoditi u učionicama koje ionako jako dobro poznajemo, sva četiri zida - mi bismo ranije van, u prirodu! Priroda nas je stvorila, roditelji odnjegovali, a škola bogato začinila.

Posljednje školske sate u ovoj školskoj godini odlučili smo tako provesti na farmi Špin, gdje su nas susretljivi farmeri upoznali sa strogo kontroliranom tehnologijom proizvodnje sira i uzgojem ovaca.

Za kraj zanimljivog i edukativnog izleta, slijedila je svima omiljena degustacija - volimo sir, a još više  zahvaljujemo na gostoprimstvu našim domaćinima!






[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju