Procesi pripreme hrane
Učenici III-3 razreda, programa tehničar nutricionist, u srijedu, 22. listopada i 19. studenog 2014. pripremali su namaz i predjelo ili desert od voća i povrća u sklopu predmeta procesi pripreme hrane. Od namirnica koristili su uglavnom voće i povrće uz male količine vrhnja ili svježeg kravljeg sira. Tijekom pripreme trebalo je paziti na proces tretiranja namirnice kako bi izgubila što manje nutrijenata te na pravilno serviranje pripremljenog obroka. Više pogledajte u foto-galeriji.
Namaz od luka s medom - Leonardo Jagodnik
Namaz od patliđana - Ivana Uremović
Kod Gabrijele je bila najveća gužva za degustaciju
Juha od krušaka s bademima i karamelom - Ivana Uremović
Juha od maline i jagoda - Gabrijela Juričić
Namaz od jagode s medom - Gabrijela Juričić
Namaz od graška - Ana Blažević
namaz od paprike - Marija Saraf
namaz od brokule - Dino Brkljačić
Namaz od avokada i jagode - Lejla Livak
Maffini od mrkve - Antonija Superina
Juha od ananasa - Irma Hodžić
Namaz od kelja - Vana Prelčić Vuković
Medicinska škola u Rijeci ima razvijenu misiju koja je proizašla iz duge i bogate medicinske prakse u Gradu Rijeci koja je formirala visoko kvalitetnu obrazovnu instituciju za potrebe zdravstvenih kadrova unutar Republike Hrvatske . Škola ima regionalni i nacionalni značaj. Medicinska škola u Rijeci obrazuje zdravstvene brandove u suvremenom hrvatskom odnosno europskom okruženju prema potrebama tržišta rada.
Ravnatelj
Alen Vukelić,dr.med.