Začini u pripremi jela
Evo još malo kulinarskih delicija koje su pripremali učenici III-3 razreda, programa tehničar nutricionist na temu "Začini u pripremi jela". Učenici su trebali odbrati dvije vrste jela s dva različita dominantna začina, obratiti pažnju na pravilno kulinarsko tretiranje namirnice i serviranje. Bilo je je kreativno i jako ukusno, što mogu potvrditi svi koji su uspjeli degustirati. Bravo!
Ivana Uremović pripremila je namaz od leće s koromačem
Rižot s kivijem, breskvom i kaduljom i karamelizirana piletina s kaduljom
Medicinska škola u Rijeci ima razvijenu misiju koja je proizašla iz duge i bogate medicinske prakse u Gradu Rijeci koja je formirala visoko kvalitetnu obrazovnu instituciju za potrebe zdravstvenih kadrova unutar Republike Hrvatske . Škola ima regionalni i nacionalni značaj. Medicinska škola u Rijeci obrazuje zdravstvene brandove u suvremenom hrvatskom odnosno europskom okruženju prema potrebama tržišta rada.
Ravnatelj
Alen Vukelić,dr.med.