
| « Travanj 2024 » | ||||||
| Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
| 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
| 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
| 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
| 29 | 30 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
| 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
Upute_za_izradbu_zavrsnog_rada_(2).docx
(51.43 KB)
KUHARSTVO-teme_za_zavrsni_rad_2022._2023.pdf
(203.64 KB)
POZNAVANJE_ROBE_I_PREHRANA_-_teme_za_zavrsni_rad_2022._2023.pdf
(180.60 KB)
UGOSTITELJSKO_POSLUZIVANJE_KONOBARI_-_teme_za_zavrsni_rad_2022_2023.pdf
(389.28 KB)
UGOSTITELJSKO_POSLUZIVANJE_THK-_teme_za_zavrsni_rad_2022_2023.pdf
(379.79 KB)
SLASTICARSTVO-teme_za_zavrsni_rad_2022_2023.pdf
(353.99 KB)
THK_teme_za_zavrsni_rad-ekonomska_grupa_predmeta_2022-2023.pdf
(216.18 KB)