GPiPR 2024./2025.
Kurikul 2024./2025.
Kriteriji za ocjenu iz vladanja
Školski razvojni plan 2024./2025.
« Studeni 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
Projekt "Učenjem do poučavanja"
ŠKOSKI PROJEKTI
"Eko-patrola"
"Abeceda prevencije u OŠ Hvar"
"Razredni e-časopis"
Učenici OŠ Hvar Antun Visković i Laura Buzolić, članovi projektnog tima Erasmus + projeka Unesco Passport, pod mentorstvom koordinatorice projekta prof.Helge Buratović, održali su 23. 5. 2019.g. prezentaciju na Festivalu mediteranske prehrane. Festival Taste the Mediterranean jedinstvena je međunarodna manifestacija mediteranske hrane i vina, gastronomije, kulturne baštine i kulture življenja, pokrenuta nakon uvrštenja hrvatske mediteranske prehrane na UNESCO-v popis nematerijalne kulturne baštine.
Naši učenici su, osim predstavljanja projekta Unesco Passport u okviru kojeg obrađuju i mediteransku prehranu, također predstavili rad učeničke zadruge „Faria“ koja se, između ostalog, bavi edukativno-stvaralačkim radionicama i izradom proizvoda od mediteranskog ljekovitog bilja. Zadrugari su ovom prigodom imali i svoj izložbeno-prodajni štand kojeg su pod vodstvom svojih mentorica, prof. Ivančice Katušić Domančić i prof. Marjane Tudor, upotpunili mnoštvom svojih proizvoda.
Učenici OŠ Hvar Antun Visković i Laura Buzolić, članovi projektnog tima Erasmus + projeka Unesco Passport, pod mentorstvom koordinatorice projekta prof.Helge Buratović, održali su 23. 5. 2019.g. prezentaciju na Festivalu mediteranske prehrane. Festival Taste the Mediterranean jedinstvena je međunarodna manifestacija mediteranske hrane i vina, gastronomije, kulturne baštine i kulture življenja, pokrenuta nakon uvrštenja hrvatske mediteranske prehrane na UNESCO-v popis nematerijalne kulturne baštine.
Naši učenici su, osim predstavljanja projekta Unesco Passport u okviru kojeg obrađuju i mediteransku prehranu, također predstavili rad učeničke zadruge „Faria“ koja se, između ostalog, bavi edukativno-stvaralačkim radionicama i izradom proizvoda od mediteranskog ljekovitog bilja. Zadrugari su ovom prigodom imali i svoj izložbeno-prodajni štand kojeg su pod vodstvom svojih mentorica, prof. Ivančice Katušić Domančić i prof. Marjane Tudor, upotpunili mnoštvom svojih proizvoda.