GPiPR 2024./2025.
Kurikul 2024./2025.
Kriteriji za ocjenu iz vladanja
Školski razvojni plan 2024./2025.
« Studeni 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
Projekt "Učenjem do poučavanja"
ŠKOSKI PROJEKTI
"Eko-patrola"
"Abeceda prevencije u OŠ Hvar"
"Razredni e-časopis"
Na Festivalu Taste the Mediterranean sudjelovali su i naši trećaši sa svojim učiteljicama i to na ekološkom doručku u okviru projekta "Imam pravo jesti zdravo" koji se održao u Arsenalu u petak 24. svibnja od 9.00 do 10.15.sati. Tom prigodom učenici su pokazali zavidnu razinu poznavanja namirnica koje potječu iz našeg podneblja. Nakon uvodnog, edukativnog dijela, učenici su sami sastavljali doručak od ponuđenih zdravih namirnica i rado to pojeli.
Glavni cilj Festivala je, osim promocije Hrvatske kao vodeće mediteranske eno gastronomske destinacije, i očuvanje hrvatskog mediteranskog identiteta i mediteranske hrane pa je uključivanje naših najmlađih sačinjavalo bitnu sastavnicu u ostvarenju zadanih ciljeva.
Na Festivalu Taste the Mediterranean sudjelovali su i naši trećaši sa svojim učiteljicama i to na ekološkom doručku u okviru projekta "Imam pravo jesti zdravo" koji se održao u Arsenalu u petak 24. svibnja od 9.00 do 10.15.sati. Tom prigodom učenici su pokazali zavidnu razinu poznavanja namirnica koje potječu iz našeg podneblja. Nakon uvodnog, edukativnog dijela, učenici su sami sastavljali doručak od ponuđenih zdravih namirnica i rado to pojeli.
Glavni cilj Festivala je, osim promocije Hrvatske kao vodeće mediteranske eno gastronomske destinacije, i očuvanje hrvatskog mediteranskog identiteta i mediteranske hrane pa je uključivanje naših najmlađih sačinjavalo bitnu sastavnicu u ostvarenju zadanih ciljeva.