preskoči na sadržaj

Osnovna škola Hvar

Login
LOGO OŠ HVAR

            

VIRTUALNA ŠETNJA ŠKOLOM

KAD ZVONI?

    

E-DNEVNIK

Virtualna knjižnica Osnovne škole Hvar

Koliko je sati?

           

Dokumenti

GPiPR 2024./2025.

 

Kurikul 2024./2025.

 

Izvješće ravnateljice 2023./2024.

 

 

 

Kriteriji za ocjenu iz vladanja

                                             

                         

Školski razvojni plan 2024./2025.                               

 

 

 

Kalendar
« Studeni 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
Prikazani događaji

Oglasna ploča
Korisni linkovi
Brojač posjeta
Ispis statistike od 9. 10. 2013.

Ukupno: 355955
Ovaj mjesec: 445
Ovaj tjedan: 297
Danas: 36
PROJEKTI

Projekt Erasmus +Akreditacija

Projekt "Učenjem do poučavanja"

ŠKOSKI PROJEKTI

"Eko-patrola"

"Abeceda prevencije u OŠ Hvar"

"Razredni e-časopis"

 

Raspored sati

    ŠK.G 2024./2025.

   NIŽI RAZREDI

 

PRO  

Raspored sati | Gimnazija Dubrovnik

 

   ŠK.G 2024./2025.

VIŠI RAZREDI

RASPORED INFORMACIJA RAZREDNICI

ŠKOLSKA GODINA 2024./2025.   

                                                    

RASPORED INFORMACIJA - PREDMETNI UČITELJI

ŠKOLSKA GOD. 2024./2025.

                  

ZAHTJEVI - OBRASCI

                                                                                           

                                                                                                            

Djeca i internet

                                                                                                                                                                                                                        

                                                                                                        

                                                                                                                                        

 

Brze poveznice

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
PROJEKTNI TIM ERASMUS+ UNESCO PASSPORT PROJEKTA U ISTRAŽIVANJU IZRADE KOZJEG SIRA
Autor: Nada Jeličić, 1. 10. 2019.

Učenici, članovi projektnog tima Erasmus + Unesco Passport, bili su,  u okviru aktivnosti istraživanja mediteranske prehrane, a u organizaciji i pod vodstvom učiteljice Natalije Šćepanović, u posjetu obitelji Bracanović Meier koja se bavi uzgojem koza te proizvodnjom kozjeg sira. Obitelj trenutno ima 10 koza, mlijeko muzu ručno, jer je kvaliteta mlijeka, a time i sira na taj način puno bolja. Od proizvoda su nam pokazali i ponudili meki kozji sir, kozji camember i gorgonzolu. Također izrađuju sladoled od kozjeg mlijeka, različitih okusa. To je izazvalo veliko oduševljenje i zanimanje naših učenika koji su pri tom doznali da se sladoled izrađuje pomoću posebnog aparata,  dok su se za samu izradu vlasnici educirali u Njemačkoj.






[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
Static HTML
Static HTML
RSS Reader
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
PROJEKTNI TIM ERASMUS+ UNESCO PASSPORT PROJEKTA U ISTRAŽIVANJU IZRADE KOZJEG SIRA
Autor: Nada Jeličić, 1. 10. 2019.

Učenici, članovi projektnog tima Erasmus + Unesco Passport, bili su,  u okviru aktivnosti istraživanja mediteranske prehrane, a u organizaciji i pod vodstvom učiteljice Natalije Šćepanović, u posjetu obitelji Bracanović Meier koja se bavi uzgojem koza te proizvodnjom kozjeg sira. Obitelj trenutno ima 10 koza, mlijeko muzu ručno, jer je kvaliteta mlijeka, a time i sira na taj način puno bolja. Od proizvoda su nam pokazali i ponudili meki kozji sir, kozji camember i gorgonzolu. Također izrađuju sladoled od kozjeg mlijeka, različitih okusa. To je izazvalo veliko oduševljenje i zanimanje naših učenika koji su pri tom doznali da se sladoled izrađuje pomoću posebnog aparata,  dok su se za samu izradu vlasnici educirali u Njemačkoj.






[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju