GPiPR 2024./2025.
Kurikul 2024./2025.
Kriteriji za ocjenu iz vladanja
Školski razvojni plan 2024./2025.
« Studeni 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
Projekt "Učenjem do poučavanja"
ŠKOSKI PROJEKTI
"Eko-patrola"
"Abeceda prevencije u OŠ Hvar"
"Razredni e-časopis"
Učenici, članovi projektnog tima Erasmus + Unesco Passport, bili su, u okviru aktivnosti istraživanja mediteranske prehrane, a u organizaciji i pod vodstvom učiteljice Natalije Šćepanović, u posjetu obitelji Bracanović Meier koja se bavi uzgojem koza te proizvodnjom kozjeg sira. Obitelj trenutno ima 10 koza, mlijeko muzu ručno, jer je kvaliteta mlijeka, a time i sira na taj način puno bolja. Od proizvoda su nam pokazali i ponudili meki kozji sir, kozji camember i gorgonzolu. Također izrađuju sladoled od kozjeg mlijeka, različitih okusa. To je izazvalo veliko oduševljenje i zanimanje naših učenika koji su pri tom doznali da se sladoled izrađuje pomoću posebnog aparata, dok su se za samu izradu vlasnici educirali u Njemačkoj.
Učenici, članovi projektnog tima Erasmus + Unesco Passport, bili su, u okviru aktivnosti istraživanja mediteranske prehrane, a u organizaciji i pod vodstvom učiteljice Natalije Šćepanović, u posjetu obitelji Bracanović Meier koja se bavi uzgojem koza te proizvodnjom kozjeg sira. Obitelj trenutno ima 10 koza, mlijeko muzu ručno, jer je kvaliteta mlijeka, a time i sira na taj način puno bolja. Od proizvoda su nam pokazali i ponudili meki kozji sir, kozji camember i gorgonzolu. Također izrađuju sladoled od kozjeg mlijeka, različitih okusa. To je izazvalo veliko oduševljenje i zanimanje naših učenika koji su pri tom doznali da se sladoled izrađuje pomoću posebnog aparata, dok su se za samu izradu vlasnici educirali u Njemačkoj.