preskoči na sadržaj

Osnovna škola Viktora Kovačića Hum na Sutli

Login

ured@os-vkovacica-humnasutli.skole.hr

RADNO VRIJEME

KONTAKTI

_______________________

E-DNEVNIK UPUTE ZA RODITELJE

__________________________

PROJEKT "MARIJINI OBROCI"

__________________________

PROJEKT "PROFESOR BALTAZAR ONLINE"

__________________________

PROJEKT BALTAZAR

PROJEKT "ZALOGAJČEK 2"

___________________

 

Osnovna škola Viktora Kovačića Hum na Sutli

________________________

 

JAVNI POZIV ZA PONUDE

__________________________

LIKOVNA KULTURA

 

Tradicijske igračke I.

Tradicijske igračke II.

Tradicijske igračke III.

 

ETNO ELEMENTI
U DRUŠTVENIM IGRAMA

________________________

PODUZETNIŠTVO U PODRUČJU LIKOVNE KULTURE

____________________

KATALOG I CIJENE PROIZVODA
2015./16.

________

OPIS RADA- UZ GLAŽUTA

Babica i Dedek v keramiki

Keramičari-fotogalerija

_____________________

ISTRAŽIVAČKI RAD

TRADICIJSKA JELA
HUMSKO-SUTLANSKOG KRAJA
____________________

JEDINSTVENI  ZAGORSKI   STOL  u tehnici terakote

_______________________

DIZAJN U ETNO KULTURI HRVATSKOG ZAGORJA

ETNO  DIZAJN  U  KERAMICI

____________________________

 

 

___________________

BESPLATNO RJEŠAVANJE ZADATAKA IZ MATEMATIKE

O Š Viktora Kovačića

Comenius Hrvatsko-Poljski

PRAZNOGLAVICA

 

LIKOVNA SKUPINA

 

Brojač posjeta
Ispis statistike od 10. 6. 2015.

Ukupno: 456065
Ovaj mjesec: 3934
Ovaj tjedan: 227
Danas: 87
JORGOVAN

 

JELOVNIK

 

 

 

Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
POMOĆNIK U NASTAVI
Autor: Iva Petrak, 21. 12. 2021.

JAVNI POZIV






[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
TAJNIK/ICA

NATJEČAJ, 11.11.2020.

 

 

STRUČNI SURADNIK SOCIJALNI PEDAGOG

NATJEČAJ, 28.10.2020.

 

 

PRIRODA, SPREMAČ/ICA

NATJEČAJ- PRIRODA

SADRŽAJ I NAČIN TESTIRANJA

 

 

PRIRODA, TAJNIK/ICA, KUHAR/ICA

NATJEČAJ 24.12.2019.

SADRŽAJ I NAČIN TESTIRANJA

 

 

FIZIKA, GLAZBENA KULTURA, PRIRODA, PRODUŽENI BORAVAK, DOMAR

NATJEČAJ, 3.10.2019.

Sadržaj i način testiranja i pravni izvor

 

 

preskoči na navigaciju