UČENICI GOSPODARSKE ŠKOLE VARAŽDIN U TIMU VARAŽDINSKE ŽUPANIJE
Autor: Vjekoslav Mauriček, 12. 2. 2020.
Na Kulinarskoj olimpijadi u Sttutgartu u Regionalniom timu Varaždinske županije sudjeluju učenici Gospodarske škole Varaždin gdje će predstaviti najbolje iz Varaždinske županije, autohtone namirnice poput buče, varaždinskog zelja, purice, mlinci i vrhunsku gastronomiju. Program i hodogram olimpijade objavljen je na stranici IKA CULINARY OLIMPIC.
Svi kuhari i slastičari, članovi Regionalnog tima su odlični i svakako zaslužuju svoje mjesto u timu a tim čine:
Ivan Tomas, Restoran Fontana Crnković,
Dario Rodeš Hotel Turist, Varaždin,
Vanja Orban Udruga kuhara Varaždinske županije,
Dinko Tomašić Hotel Park Varaždin,
Katarina Filipašić Hotel Minerva, Varaždinske Toplice,
Amos Novak Hotel Turist, Varaždin,
Lovro Stančin učenik Srednja škola Prelog,
Lorena Šoš učenica Gospodarske škole Varaždin,
Nikolina Butko učenica Gospodarske škole Varaždin,
Valentina Šimunek učenica Gospodarske škole Varaždin,
Bojan Bohorč Udruga kuhara Varaždinske županije i
Damir Crleni Udruga kuhara Varaždinske županije.
Sretno našem Regionalnom timu!