ODRŽANE RADIONICE IZ KUHARSTVA U ORGANIZACIJI UDRUGE ŠKMER, A U SKLOPU PROJEKTA RECEZA – REGIONALNI CENTAR ZABOK
Autor: Vjekoslav Mauriček, 1. 7. 2022.
Od 28. do 30. 6. 2022. godine u prostorijama kuharskog praktikuma Gospodarske škole Varaždin održane su kuharske radionice na kojima su sudjelovali naši nastavnici kuharstva Nevenka Bosilj i Alen Igrec te kuhari iz lokalnih ugostiteljskih objekata – Hotel Trakošćan, Gastrocom, UO Žman, Boem i dr. Radionice na temu Street food, Bijela riba – tehnike i Azijska kuhinja proveli su vrhunski kuharski šefovi – Petar Vlak i Željko Neven Bremec, članovi udruge Šefovi kuhinja mediteranskih i europskih regija. Osim navedenih kuharskih radionica, u prostorijama projektnog partnera, Srednjoj školi Prelog održana je i vinska radionica na kojoj su sudjelovale nastavnice Jelena Erent i Željka Bačan. Za pregled fotografija kliknite na poveznicu više.